پاسخ : سرور مجازی کدوم کشور ؟؟!!!!!
دوست عزیز این سوال ها رو تو انجمن یا گوگل جست و جو کنید بهتره تا................
باتشکر
جست و جو کنید به تموم جواب ها میرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام دوستان من میخاوستم یه گیم سرور کانتر استریک راه اندازی کنم برای یه جمع چند نفره (10 تا 16 نفر !!!!!) بد نمیخوام هزینه زیادی ماهانه پرداخت کنم و نیاز به یه سرور ارزون دارم (مثل سرور های ایران گرون نباشه) ....
برای همین منظور نمیدونم کدوم کشور رو سرویس بگیرم که پینگ پایین تری نسبت به بقیه به ایران داشته باشه ممنون میشم راه نمایی کنید با تشکر از تمامی دوستان
درود.
چه مقدار منابع و پهنای باند نیاز دارید بفرمایید تا معرفی کنیم شما رو ..
از آلمان هم میتونید بگیرید ولی پینگ تایم 20 میلی ثانیه با پینگ تایم 150 میلی ثانیه یه فرق هایی ایجاد میکنه بلاخره ..
بنده میتونم برای راهنمایی و مشاوره در خدمتتون باشم.
با سلام و احترام
خطوط آلمان به ایران پینگ و سرعت مناسبی دارند. پیشنهاد میکنم از آلمان تهیه کنید.
اولو اخرش باید ایران تهیه کنید
اگر یه سرویس خوب بخواین داشته باشید
کشور های همسایه هم ÷ینگ بگیرید پینگ بالا هست فقط ایران پینگش پایینه ومناسب کار شما هست.
از نظر بنده بعد از ایران سرور مجازی انگلستان بهترین پینگ نسبت به ایران رو داراست که از گروه ما نیز این وی پی اس ها قابل ارائه هست !
اگر میخواهین از خارج از کشور تهیه کنید به نظر من از هلند تهیه کنید سرعتش و سرور هاش مناسب هستند اکثرا
هلند بهترین هست اگر واقعا سرور هلند باشه نه فقط ای پی هاش نام و نشان هلند داشته باشن :)
البته برای سرور بازی حتما وحتما ایرون توصیه میشه با پینگ زیر صد
از ایران تهیه کنید ( پینگ مناسب و عدم لگ )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام دوستان من میخاوستم یه گیم سرور کانتر استریک راه اندازی کنم برای یه جمع چند نفره (10 تا 16 نفر !!!!!) بد نمیخوام هزینه زیادی ماهانه پرداخت کنم و نیاز به یه سرور ارزون دارم (مثل سرور های ایران گرون نباشه) ....
برای همین منظور نمیدونم کدوم کشور رو سرویس بگیرم که پینگ پایین تری نسبت به بقیه به ایران داشته باشه ممنون میشم راه نمایی کنید با تشکر از تمامی دوستان
شرکت های بسیاری هستند.
چرا در بخش درخواست سرویس، تایپک ایجاد نمی نمایید تا به شما آفر ارایه دهند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
شرکت های بسیاری هستند.
چرا در بخش درخواست سرویس، تایپک ایجاد نمی نمایید تا به شما آفر ارایه دهند ؟
در بخش درخواست سرویس اگه تاپیک داده بشه خیلی ها بدون خواندن متن اقدام به ارسال آفر میکنن و فقط عنوان تاپیک رو میخونن ...
اما در این بخش میشه از دوستان راهنمایی گرفت ...:53: