البته عرض کنم بنده هیچ اختلاف و دشمنی با ایشان ندارم !
امیدوارم موفق باشند !
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من این دوستمون همون نوجوانی هست که بازاریابی نوینی کشف کرده بود ! و پس از بن شدن با این شناسه کاربری وارد انجمن شده ! :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/113788/
البته فکر کنم یک شناسه ی دیگه هم دارند ایشون فعال در انجمن در حال حاضر .
در هر صورت دوست دارم دو کلامی با این دوست 13 سالمون حرف بزنم !
آخه اقا مرتضی گل ، چرا همش فکرت دنبال کار های عجیب و غریب هست . مشخص هست که شدیدا فکر تجاریت کار میکنه ولی اصلا جای اشتباهی به کار میگیری . اونطور که متوجه شدم ماهی 20 تومن 30 تومن گیرت بیاد کافییه برات . یک سایت بزن روش کارکن در میاری به خدا . ول کن این کار های عجیب و غریب رو، مفت بگیری پولی بدی . پول ملتو بگیری به هر بهانه ای . ارزش اون چیزی که دنبالش هستی رو نداره . اینجا هم اگه دقت بکنی انجمن تخصصی هست . اینجور کارها اینجا نمیگیره . اینجا هم پول بخور در برو داشته ولی خدایی دیگه اینقدر آماتور نه ! یک سایت بزن کار کن روش ، سعی هم بکن یک چیز اساسی یاد بگیری و درست کار کنی . شاید سن شما کم باشه ولی تو این انجمن سن بالا زیاد هست . زیادی سعی نکن اونارو سر کار بزاری !!! ضرر میکنی . سعی کن مثبت و مفید کار کنی و خودت رو بکشی بالا و یاد بگیری و خودسازی کنی . حیف نشی با این خلاقیتت.
خدا مرگم بده شما هم فهمیدی خخخخخخخ
یک چیز بگم بهتون ان شاء ا... ایشون همون طرف نباشه و مثلا همکارش باشه
اما اون بنده خدا رو خیلی نصیحتش کردم خودم به شخصه توی تاپیکش اما اومد گفت تو بی دینی و ازت نمیگذرم و از این حرفا
جالب اینجاست توی دو انجمن اینجا و شاپ کیپر تاپیکشون با کلی بحث بسته شده
ما که هر چی گفتیم گوش نکردند (شده همون جریان اون میخه و سنگه!!)
با سلام
دامین دات تی کادیگر خز شده است!
آموزش های دامین های dot.ga dot.ml رو بگذارید که رو بورس هستند!
موفق باشید
ببینیددوست عزیزاین کاربرکه ایجادکننده تاپیک هست ازماهاست خریدمادراون لحظه درحال بروزرسانیwhmcsبودیم وسفارش ایشون ثبت نشده|حالاایشون میگم بنده کلاهبرداری کردم!
حالاکه بروزرسانی و...تموم شده ایشون آب شدن رفتن زیرزمین+سرویس تحویلشون داده شد!
2_کاربرbanner11که مدیرماهستن دراین انجمن کارهایی انجام داده که داره به ضررمن تموم میشه!
حالادوستان یه لطف بکنن یه تاپیک بزنن فقط واسه حبل مشکل ودرتاپیک نگن این کاربرکلاهبردارهست و...فقط سوالاتشون روازایشون بپرسن من قول میدم تافردابعدازظهرایشون به سوالات پاسخ بدن تامنم تکلیفم معلوم بشه|خوبه ؟
بخدادارم دیوونه میشم
یعنی چی؟یعنی من دیوونم دیگه؟
حالاهرکدوم ازدوستان مشکلی بااقای براغوشی دارنددراین تاپیک شرکت کنندتاحداکثرفردابعدازظهرب ه سوالاتشون توسط خودایشون پاسخ داده میشه!
تاپیک: http://www.webhostingtalk.ir/f41/115168/#post1093970
شما که گفتی آقای براغوشی نیستی پس چرا به خودتون گرفتین!!
نکنه خودشی
همون که منظورم باهاش بود خودش فهمید !!
آدرس که دادی اصلا وجود نداره دوست عزیز!!
این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
باز تابستون شده این مشکلات شروع شد ...... طبیعیست هر سال نزدیک تابستون عرضه کننده های هاست دامنه زیاد و فعال میشن و آبان مجدد کم و غیر فعال !!! =d>