نه منطقي نيست
پرداختهاي هتزنر رو نميشه با بالانس پرداخت كرد و حتما بايد از كارت يا حساب بانكي كش بشه .
بنده حساب پي پل وريفاي شده با ٢ سال سابقه فعاليت دارم اما بيشتر پرداختهام رو با واسطه انجام ميدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
نه منطقي نيست
پرداختهاي هتزنر رو نميشه با بالانس پرداخت كرد و حتما بايد از كارت يا حساب بانكي كش بشه .
بنده حساب پي پل وريفاي شده با ٢ سال سابقه فعاليت دارم اما بيشتر پرداختهام رو با واسطه انجام ميدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بهترین کار اینه که 1 میلیون هزینه کنید و مستر کارت بگیرید با حساب بانکی به نام شخص که خوب اینم پاسپورت میخواد در هر صورت پاسپورت رو باید گرفت
پاسپورت هم چیزی هزینه نداره حدود 60 تومن
کارت هم خرید بشه بعد درگیر محدودیت های کارت هستند و این که هر دفعه بخواهند شارژ کنند مثلا 10 هزار یورو یا 10 هزار دلار که نیست فوقش شخص عادی 500 تا 1000 دلار شارژ میکنه و هزینه کارمزد چنین شارژی سر به فلک میکشه.
اصلا برای یک شخص ایرانی عادی به نظر بنده درست نیست چنین کاری بکنه این مورد برای کسایی صرف میکنه که 24 ساعته پرداخت انجام میدهند مثل صرافی ها و ...
یا حق
- - - Updated - - -
به هر حال چه کارت بگیرید چه با واسطه پرداخت کنید باید کارمزد را پرداخت کنید چه بسی که با واسطه ارزانتر در میاد براتون.
با سلام و احترام
1- شما برای پرداخت می توانید یک حساب شرکتی در اروپا باز کنید و پرداخت های خودتان را با اطمینان 100درصد پرداخت نمایید. البته این موضوع مراحل زیادی هم دارد.
2- از طریق دوستانی که حساب شرکتی دارند یا واسطه پرداخت هستند (البته از نوع مطمئن) استفاده نمایید.
3- حساب های شخصی و پی پال وریفای شده که بعضی از افراد ارائه می کنند در پرداخت های ارزی در دیتاسنترها مشکل پیدا می کنند.
موفق و پیروز باشید
ببخشید ولی فکر میکنم بعضی از دوستان بجای راهنمایی دارن کمی تبلیغات ارائه میکنن
الان شرکت های معتبری هستن مثل ایرانیکارد که خیلی راحت میشه با 285 دلار این کارت رو خریداری کرد با حساب بانکی شخصی
و بعدشم بدون کارمزد کارت ها رو با دلار 3200 شارژ کرد
الان همه هاستینگ هایی که با دیتاسنتر ها کار میکنن خودشون پرداختهاشون رو انجام میدن غیر از این نمیتونه باشه
اینجوری هم امن تر هست و به نام خود شخص پرداخت میشه هم سریعتر و با خیال راحت تری این کار انجام میشه
کسانی هم که میگن اینطوری نیست مطمئن باشید خودشون از همین راه کار دارن استفاده میکنن.