و پروردگار تو بی نیاز و رحمتگر است. اگر بخواهد شما را می برد، و پس از شما، هر که را بخواهد جانشین می کند؛ همچنانکه شما را از نسل گروهی دیگر پدید آورده است
قرآن کریم
سوره انعام، آیه 133
نمایش نسخه قابل چاپ
و پروردگار تو بی نیاز و رحمتگر است. اگر بخواهد شما را می برد، و پس از شما، هر که را بخواهد جانشین می کند؛ همچنانکه شما را از نسل گروهی دیگر پدید آورده است
قرآن کریم
سوره انعام، آیه 133
خدا رحم کنه غرب تهران تمامی درخت ها از ریشه کنده شده و خیابان ها شلوغ شده
آتش نشانی امشب بیچاره شد ، مردم فقط در حال فرار هستند به جای پیدا کردن سر پناه
پینگ تایم ایرانسل که اصلا دربارش صحبت نمیکنم !!!!
ولی خدا رو شکر های وب بدون مشکل هستش.
شما حدودا قسمت شمال کشور هستید
ما که جنوب هستیم طوفان شدید میاد داخل خیابان ها 20 سانت شن میاد بالا دید به 3 متر میرسه تهران فکر کنم این شکل طوفان ها در 50 سال اخیر بیسابقه بوده
من خودم موقع طوفان نتونستم عكس بگيرم (مسئوليت سنگين بستن پنجره ها به دوشم بود :دى) ولى يكى از دوستانم عكس زيبايى رو گرفته كه براتون ميذارم
http://p30up.ir/images/2pezxwkytrqxvmo7sf87.jpg
امیدوارم برای هموطنان عزیزمون مشکلی پیش نیاد و سریعا این وضعیت رفع شه.
والا من خواب بودم :d
چیزی نفهمیدم. فقط وقتی بیدار شدم اخبار یه چیزایی میگفت :d
روی افرانت یکی دوساعتی پینگ تایم بالا رفت وکمی اختلال بود که برطرف شده و قطعی کامل رخ نداد.
جالب اینجاست که تلفن خط ما به طور کامل قطع شده ولی اینترنت adsl که روی همین خط هست فعاله و به جز یه اختلال کوچیک هیچ مشکلی نداره ولی هنوز تلفن قطعه!
هواشناسی پیش بینی نکرده بود؟@-)
الان بیشتر جان مردم مهم است تا اینترنت و پینگ و این سری مسایل
دوستان عزیز هم خوب میدونن که به دلیل این طوفان ممکنه اختلالات در شبکه اینترنتی کشور پیش بیاد و حتما میتونن درکش کنند!
اما خانواده ای رو در نظر بگیرید که یکی از اعضاشون بدلیل همین طوفان از دست دادن
برای قربانیان این حادثه بی سابقه طبیعی چند دقیقه یکوت میکنیم و براشون فاتحه میخونیم