پاسخ : لایسنس دار کردن cms نوشته شده
یه راه هم که من استفاده می کنم برای اسکریپت هام اینه که اسکریپت برای این که کامل کار کنه به سرور شما وصل شه و اطلاعاتش. از سرورتون دریافت کنه، توی این فرآیند ارسال و دریافت اطلاعات بین اسکریپت و سرور احراز هویت هم (مثلا از طریق Ip) انجام بدین.
این کار عملیه و حتی اگر نال اسکریپتتون در بیاد قابل استفاده نیست، اگر بخواین می تونم به صورت کامل براتون پیاده سازی کنم
شما کد که کنی نمیتونن اسکریپت رو ببینن. لایسنس روی سرور خودت هم که باشه داخل کدت معلومه دیگه که چیو میخونه؟ طرف میره اون بخش از کد رو که دسترسی را محدود به وجود لایسنس اکتیو روی سرور شما باشه تغییر میده.
بهترین راه این هست که شما نرم افزارتون رو به صورت hosted ارائه بدید. دسترسی به خود سیستم به کاربر داده نشه.
البته من منظورم این نبود که لایسنس روی سرور شما قرار بگیره، من ميگم کلا یخشی از اسکریپت روی سرور شما باشه، توی این رد و بدل اطلاعات بین سرور و اسکریپت وضعیت لایسنس دار بودن مثلا از طریق آی پی و چند پارامتر دیگه که به سرور کلاینت بر میگرده چک بشه و در صورتی که کلاینت لایسنس نداشته باشه اطلاعات به اسکریپت جهت کار داده نشه، اینجوری دیگه اسکرسپت به درستی کار نمی کنه.
راهی وجود ندارد که 100% جواب بده
یعنی نال نشده
وگرنه شرکت های بزرگ زیادی هستند که لاینسنس میفروشن