بعد این اسکریپت رو از کجا تهیه کنیم؟قیمت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد این اسکریپت رو از کجا تهیه کنیم؟قیمت؟
با درود
دوستان اگه سوالم بی ربطه ببخشید
مدتیه میخوام یه سایت دانلود فیلم بزنم و اکانت vip بفروشم مث خیلی سایتای دانلود فیلم دیگه ولی یه سوال داشتم
باتوجه به اینکه تو مملکت گل و بلبل ما فروش فیلمم جرمه اگه سایتو vip کنم ایا امکان ردیابی من توسط برادران از طریق همون شماره حسابی که تو درگاه پرداخت هست وجود داره؟
و اگه اینجوریه چرا خیلی از سایتای دانلود فیلم بدون هیچ ترسی اینکارو انجام میدن؟
و سوال دیگم اینه که با توجه به اینکه بنده مبتدی هستم ایا این اسکریپت خودش سیستم مدیریت محتواست؟ یا قبل از اون بنده باید سایتمو بر اساس یه سیستم مدیریت محتوا مث وردپرس راه اندازی کنم بعد این اسکریپتو به کار ببرم؟
با تشکر
1) 100% میتونن با ردیابی درگاه تمام اطلاعات شما رو بدست بیارند.(کمتر از 15دقیقه!)
2) سایت های بزرگ اکثرا آشنا دارند و گرنه...
3)بستگی به اسکریپت vip تون داره اگر از اسکریپت های معروفی مثل ir-prog یا ... استفاده کنید بله داره
4) سایتتون رو با هرچی میتونید راه اندازی کنید اما وردپرس بهترین گزینه است.
1) دوست گرامی یعنی اینهمه سایت vip فیلم و سریال همشون اشنا دارن؟
2) اگه از درگاههای واسطه مثل پارس پال یا زرین پال استفاده کنم بازم امکان ردیابی هست و مثلا دیده میشه تو بعضی سایتا مثل تاینی مووی اطلاعات سایت پذیرنده یه چیز دیگه درج شده مثلا به این صورت :آدرس وب سایت :پست الکترونیکی :amir.alynezhad@gmail.comصاحب امتیاز :امیرحسین عالینژاد )که همونطور که میبینی اسم سایت یه چیز دیگس که وجود خارجی نداره.میشه راجب این توضیح بدین؟و اینکه اسکریپت vip این سایت چیه؟
3) یعنی اگه من از اسکریپتی مثل ir-prog یا smarterdownloadاستفاده کنم نیازی به نصب وردپرس نیست؟
4) بین این اسکریپتایی که دوستان معرفی کردن کدوم بهتره؟
- - - Updated - - -
؟؟
- - - Updated - - -
???
- - - Updated - - -
???
دوست عزیز اگه به موارد 1و2و3 هم پاسخ بدی ممنون میشم.
با سپاس....
من نمیدونم سایت های فیلم دیگه اشنا دارن یا نه اما پلیس فتا هم بیکارنیست بشینه و با تک تک این سایت ها برخورد کنه اما کافیه از طرف یکی از کاربرانتون شکایت بشه یا اینکه به هردلیلی به سایتتون مشکوک بشن پدرتونو در میارن :)
از درگاه واسط هم استفاده کنید بازهم امکان ردگیری هست چون اگر از سایت که درگاه گرفتید پیگری کننده کل اطلاعاتتون رو در اختیارش قرار میدن از جمله اطلاع بانکیتون رو
موفق باشید
اگه من از اسکریپتی مثل ir-prog یا smarterdownloadاستفاده کنم نیازی به نصب وردپرس نیست؟؟؟
- - - Updated - - -
؟؟
اگر اسکریپت وی ای پی پر امنیت میخواید از این سایت میتونید بخرید بهتون ارزون میده و زیر سرور های ما هست
pulpfilm5.ir