دنبال سایتی برو که ***** نشه...
باید تخصص یا ایده داشته باشی تا بتونی زود به کسب درامد برسی...
بنظر من اگه زبانت خوبه سایت علمی بزن مقالات رو ترجمه کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
دنبال سایتی برو که ***** نشه...
باید تخصص یا ایده داشته باشی تا بتونی زود به کسب درامد برسی...
بنظر من اگه زبانت خوبه سایت علمی بزن مقالات رو ترجمه کن.
هر چی میخوای بزن ولی جون من هاستینگ نزن... این روزا هنه هاستینگ دارن
بنظرم دو سه تا نویسنده خوب و مجرب پیدا کن تو هر زمینه ای بیان واست مقاله بنویسن یا اینکه از سایتای خارجی ترجمه کنن.
اگه میتونی کاربر جمع کنی
به نظر من سایت فیلم بزن
هم میتونی vip کنی
هم از بنر های تبلیغاتی درامد داشته باشی
بیشتر صحبت های دوستان را تایید می کنم !
مخصوصا دوستی که گفت علاقه حرف اولو میزنه !
داستان نمی خوام براتون بگم ولی خوب یه تجربست،سال 89 کار طراحیو خودم بدون نیاز به کلاس رفتن شروع کردم تا اینکه یکی از دوستان انقدر منو وسوسه کرد که رفتیم سمت کارهای هاستینگ و سرور(بدون هیچ دانشی)
کم کم مهارت های لازم رو کسب کردم ولی فقط ماه اول سود داشت اونم سود خیلی کم ، چنان ضربه مالی خوردم که هیچ موقع از یادم نمیره !
خلاصه حرفم اینه که یا همون سایت موزیکی که دارید رو یه سری امکاناتی بهش اضافه کنید که هیچ سایت موزیک دیگه ای نداره و بقیه باید براش هزینه بدن ( ایده های زیادی دارم واسه ی این کار خواستید کمکتون می کنم )
یا اینکه اگر کاری مثل طراحی و برنامه نویسی بهش علاقه دارید می تونید با هزینه ی خیلی کم شروع کنید
سوالی داشتید در خدمتم
با کمی فکر کردن میتونی به ایده ای خوب برسی ، سعی کن سایتی که میزنید خیلی اشباح نشده باشه و با توجه به نیاز ها و توانایی افراد جامعه سایت راه اندازی کن ! به عنوان مثال دارم میگم : امروزه با بهتر شدن سرعت اینترنت ها ( قبلا به افراد معمولی بیشتر از سرعت 256 نمیدادند ، الان تا 10 مگابایت هم مجاز هستند ) دفعات دانلود در هر زمینه رو به افزایش هست پس سایت دانلود میتونه یکی از کیس ها باشه و یا امروزه از هر شخصی که با اینترنت سر و کار داشته باشه حداقل یه هاست برای خودش داره یعنی هاستینگ هم میتونه یکی از اون کیس ها باشه و ..... !!
البته شما هر کاری را انتخاب کنی باید دقیق ، منظم ، پایبند به وبسایتت باشی و کاربر یا بازدید کننده که وارد سایتت میشه با خاطره ای خوش بره بیرون
آرزوی موفقیت
سلام
شما می تونید یک نمایندگی بگیرید که تمام نیازهای تبلیغاتی اشخاص رو برطرف کنه
شما فقط تمرکز می کنید روی فروش و سایر موارد رو واگذار می کنید به شرکت اصلی
در کنار این کار با سرمایه گذاری کم می تونید شروع کنید به یادگیری طراحی سایت و... که درآمد خوبی هم داره
موفق باشید