پاسخ : نحوه فعالسازی لایسنس ratail ویندوز 8.1 ؟
خواهش میکنم
اینی که من گفتم فقط Windows Key پاک می کنه
لطفا لایسنس وارد کنید تو سیستم جدید و یه اسکرین شات از پیغام و محیط بزارید ( فقط Windows Key رو مخدوش کنید )
می تونم بپرسم مبلغ خرید چقدر بوده ؟ منظورم مبلغی که برای لایسنس پرداختید چون فقط 1 نفر میشناسم لایسنس میفروخت که اون OEM بود و بعد از 3-4 بار ریلود بلاک میشد
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2040
خواهش میکنم
اینی که من گفتم فقط Windows Key پاک می کنه
لطفا لایسنس وارد کنید تو سیستم جدید و یه اسکرین شات از پیغام و محیط بزارید ( فقط Windows Key رو مخدوش کنید )
می تونم بپرسم مبلغ خرید چقدر بوده ؟ منظورم مبلغی که برای لایسنس پرداختید چون فقط 1 نفر میشناسم لایسنس میفروخت که اون OEM بود و بعد از 3-4 بار ریلود بلاک میشد
لایسنس از یوزر نمایش مشخصات: pspasp - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران در تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f234/104365/index5.html خریداری شده و همونطور که گفتن لایسنس ریتیل هست و تا الان هم مشکلی نداشته !
عکس ارور هم ضمیمه شد.
فایل پیوست 20610
1 راه حل به نظرم میرسه اگر جواب نده احتمال داره لایسنس بلاک شده باشه قبلش یه ریست بدید سیستم
cmd تو مد Admin اجرا کنید بزنید
slmrg /ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
جای xxxxx ها key خودتون بزنید خط فاصله فراموش نشه "-"
این بنده خدا رو نمی دونم چجوری لایسنس تهیه می کنه اما اگر مستقیم پنل از Microsoft داشته باشه میتونه وضعیت لایسنس چک کنه
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2040
1 راه حل به نظرم میرسه اگر جواب نده احتمال داره لایسنس بلاک شده باشه قبلش یه ریست بدید سیستم
cmd تو مد Admin اجرا کنید بزنید
slmrg /ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
جای xxxxx ها key خودتون بزنید خط فاصله فراموش نشه "-"
این بنده خدا رو نمی دونم چجوری لایسنس تهیه می کنه اما اگر مستقیم پنل از Microsoft داشته باشه میتونه وضعیت لایسنس چک کنه
وقتی اینو زدم پیام داد که لایسنس با موفقیت ثبت شد ولی بازم فعال نشده و وقتی از ویندوز اکنیوشن نگاه میکنم میگه این لایسنس روی یک سیستم دیگه در حال استفاده است و ویک لایسنس دیگه وارد کنید.
عکس ارور ضمیمه شد.
به هر حال ممنون از کمکی که کردید.:53:
فایل پیوست 20614