پاسخ : مشاوره جهت تغییر سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.masoud
سلام کسی در مورد mihanwebhost میدونه؟
من از هاستش استفاده میکنم و در یک کلمه میتونم بگم فوق العاده!!!
اما در مورد سرور هاش اطلاعی ندارم...
پشتیبانیشم خیلی ازش راضیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
من نه شرکت های نو پا رو میکوبم و نه تملق شرکت های معروف رو میکنم ولی به صلاح شما نیست از شرکت های بالا خرید کنی همین
یک روز به حرفم میرسی اینقدر شرکت بهتر در این انجمن موجود هست که بهتره از اونها خرید کنین همین رو فقط میگم
میشه معرفی کنین؟ چه اشکال داره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
birmusical
من از هاستش استفاده میکنم و در یک کلمه میتونم بگم فوق العاده!!!
اما در مورد سرور هاش اطلاعی ندارم...
پشتیبانیشم خیلی ازش راضیم
از سرور مجازی چی؟؟
بخوام بگیرم کمی که نه فضا برای سایت فیلم مثلا خیلی کم نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
من نه شرکت های نو پا رو میکوبم و نه تملق شرکت های معروف رو میکنم ولی به صلاح شما نیست از شرکت های بالا خرید کنی همین
یک روز به حرفم میرسی اینقدر شرکت بهتر در این انجمن موجود هست که بهتره از اونها خرید کنین همین رو فقط میگم
متاسفانه بی کیفیتی خیلی از شرکت ها نه تنها اعتماد رو از همه ی شرکت ها سلب می کنه،،، باعث میشه شخصی مثل من با وجود چندین بار تجربه ی کار با هاستو سرور مجازی بازم نتونم یه شرکت مناسب برای کارم انتخاب کنم...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.masoud
میشه معرفی کنین؟ چه اشکال داره
- - - Updated - - -
از سرور مجازی چی؟؟
بخوام بگیرم کمی که نه فضا برای سایت فیلم مثلا خیلی کم نیست؟
سروراش فکر نکنم واسه سایتای دانلود فیلم مناسب باشه، چون هم حجم سروراش کمه، هم قیمتشون بالاست. ولی سایت های معتبر و زیادی هستن که هاست و سروراشون رو میهن وب هاست قرار داره.
پشتیبانی تلفنیشم شبانه روزی هست.
اگر اطلاعات واستتون مهمه به شرکت بودن و نبودن ، نماد الکترونیک ، ادرس و شماره تماس های سرویس دهنده و از همه مهم تر فیدبک های مشتریان توجه ویژه ای داشته باشید.
این سایت هایی که نام بردید تا اونجایی که بنده اطلاع دارم یا شرکت نیستند یا واسطه هستند .( البته عذرمیخوام از سرویس دهنده های عزیز فقط نظرمو اعلام کردم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
اگر اطلاعات واستتون مهمه به شرکت بودن و نبودن ، نماد الکترونیک ، ادرس و شماره تماس های سرویس دهنده و از همه مهم تر فیدبک های مشتریان توجه ویژه ای داشته باشید.
این سایت هایی که نام بردید تا اونجایی که بنده اطلاع دارم یا شرکت نیستند یا واسطه هستند .( البته عذرمیخوام از سرویس دهنده های عزیز فقط نظرمو اعلام کردم)
ممنون از نظرتون... ولی وقتی همچین شرکت هایی در صفحات اول گوگل قرار دارن و تبلیغات آنچنانی میکنن چی؟ چطور از کیفیت سرور هاشون مطمئن شد؟ همشونم شماره تلفن و آدرس معتبر دارن!
شما رشتی بگرد شرکتی که سرویس ارائه میده درشهرت پیدا کن حضوری برو سرویس بگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
birmusical
ممنون از نظرتون... ولی وقتی همچین شرکت هایی در صفحات اول گوگل قرار دارن و تبلیغات آنچنانی میکنن چی؟ چطور از کیفیت سرور هاشون مطمئن شد؟ همشونم شماره تلفن و آدرس معتبر دارن!
ببینید دوست عزیز:
تبلیغات و سئو سایت در موتور های جستجوگر نظیر گوگل ، دلیل بر کیفیت سرویس دهی یک سرویس دهنده نمیتواند باشد.
معمولا برای اعتماد علاوه بر شماره و ادرس معتبر نماد الکترونیک از وزرات صنعت و معدن و شماره ثبت شرکتی نیز راه هایی برای اطمینان میباشد.
این رو هم عرض کنم که در 1-2 سال گذشته هم واگذاری نماد و ثبت شرکت بسیار اسان شده و حتی کسانی که دانش کافی یا مدرک لازم رو هم در مورد حرفه مورد نظر ندارند و صرفا حتی واسطه هستند هم ، با یک اجاره نامه صوری توانسته اند نماد بگیرند.
حال این سوال پیش می اید پس به چه کسی باید اطمینان کرد؟
پاسخ این سوال کمی سخت است ولی ناممکن نیست.
به نظر بنده علاوه بر معیار هایی که ذکر شد ،سابقه فعالیت سرویس دهنده و بررسی نظرات کاربران بسیار مورد توجه باید قرار گیرد.
در همین انجمن هم همکارانی هستند که دارای تجربه و سابقه فعالیت طولانی و درخشانی هستند و همینطور کسانی هم هستند که ادعای بزرگترین فروشنده سرور مجازی دارند .
نه تنها مدرک و یا موارد لازم برای ارائه سرویس ندارند بلکه همیشه در حاشیه هستند و سابقه کاریشون به سال هم نکشیده و با ارزان فروشی اقدام به جذب مشتری کرده اند.
کاربران به دو دسته هستند یا اونهایی که به دنبال ارزانی هستند یا کسانی که به دنبال کیفیت هستند.
باید شما هم تکلیفتون رو مشخص کنید .
برای هر دو مورد سرویس دهندگان متعددی وجود دارند.
به طور مثال در همین شهر شما یکی از با سابقه ترین هاستینگ ها به نام میهن وب هاست وجود دارد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
ببینید دوست عزیز:
تبلیغات و سئو سایت در موتور های جستجوگر نظیر گوگل ، دلیل بر کیفیت سرویس دهی یک سرویس دهنده نمیتواند باشد.
معمولا برای اعتماد علاوه بر شماره و ادرس معتبر نماد الکترونیک از وزرات صنعت و معدن و شماره ثبت شرکتی نیز راه هایی برای اطمینان میباشد.
این رو هم عرض کنم که در 1-2 سال گذشته هم واگذاری نماد و ثبت شرکت بسیار اسان شده و حتی کسانی که دانش کافی یا مدرک لازم رو هم در مورد حرفه مورد نظر ندارند و صرفا حتی واسطه هستند هم ، با یک اجاره نامه صوری توانسته اند نماد بگیرند.
حال این سوال پیش می اید پس به چه کسی باید اطمینان کرد؟
پاسخ این سوال کمی سخت است ولی ناممکن نیست.
به نظر بنده علاوه بر معیار هایی که ذکر شد ،سابقه فعالیت سرویس دهنده و بررسی نظرات کاربران بسیار مورد توجه باید قرار گیرد.
در همین انجمن هم همکارانی هستند که دارای تجربه و سابقه فعالیت طولانی و درخشانی هستند و همینطور کسانی هم هستند که ادعای بزرگترین فروشنده سرور مجازی دارند .
نه تنها مدرک و یا موارد لازم برای ارائه سرویس ندارند بلکه همیشه در حاشیه هستند و سابقه کاریشون به سال هم نکشیده و با ارزان فروشی اقدام به جذب مشتری کرده اند.
کاربران به دو دسته هستند یا اونهایی که به دنبال ارزانی هستند یا کسانی که به دنبال کیفیت هستند.
باید شما هم تکلیفتون رو مشخص کنید .
برای هر دو مورد سرویس دهندگان متعددی وجود دارند.
به طور مثال در همین شهر شما یکی از با سابقه ترین هاستینگ ها به نام میهن وب هاست وجود دارد .
بله. با حرفاتون موافقم. ممنون از راهنماییهاتون :)