با دیتا سنتر مشکل را در میان گذاشتید؟
راه حلی نداشتند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ما حدود 3-4 ماهه از این دیتاسنتر داریم و مشکلی نبوده روی ویندوز 2003
دیتاسنتر گفت تست کردن و مشکلی نبوده، بار بعدی گفتند یک ویندوز رو بدین تست می کنیم که بعد از تست چند ساعتی پینگ داد و مجدد قطع شد.
گفتیم خوب چه کاری انجام دادین؟ جواب نامفهوم دادن که برخی سرویسها ریستارت شدند که منظور سرویس dns client بوده
ما از واسط گرفتیم و متن دقیق تیکتها رو در اختیار نداریم متاسفانه
در نهایت بعد از چند روز از تحویل سرور کماکان مشکل ما پا برجاست
در حال حاضر 2 وی پی اس ویندوزی پینگ دارند و مابقی ندارند یا یک وی پی اس در تایمی حدود 8 ساعت 10 دقیقه پینگ داشته
روی سرورها پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 گرفته نمیشود
DNS های level3 رو که از تامین کنندگان پهنای باند این دیتاسنتر هست رو پینگ کردیم موفق بوده مانند: 209.244.0.3
ما حدود 8-9 ماه هست مشکلی نداریم و فوق العاده راضی هستیم از کیفیت شبکه و سخت افزار - متاسفانه از 1 هفته قبل این مشکل پیش اومد که حتی با خرید سرور جدید هم حل نشده!
آپ...
درصورت امکان و تمایل دسترسی بدید براتون بررسی کنیم
اینجا هرچقدر هم که متن نوشته بشه ارزش عمل رو نداره
عملا باید روش های مختلف تست بشه و مشکل ریشه یابی بشه
موفق باشید
سلام
نزدیک به دو سال از این دیتاسنتر سرور دارم و تا الان همچین مشکلی نداشتم.
من فکر میکنم سیستم عامل ویندوز 2003 که استفاده میکنید مشکل داره و شماهم بهتره با قطعیت نگید که مشکل نداره !
این مورد سابقه داره و بعضی از ایزوهای ویندوز 2003 روی بعضی شبکه ها به مشکل میخوره و به بک کرم اینترنتی الوده میشه و کلا نتورک رو بهم میریزه.
مشکل شما چیز عجیب قریبی نباید باشه ، در صورت تمایل دسترسی بدید سرورتون رو بک بررسی کنم.
خیلی از دوستان تاکید دارن که ویندوز شما آلوده شده. اما به نظر من اگه قبل از اتصال به اینترنت یه فایروال نصب کردید، بسیار بعید هست. با تمام این ها استفاده از Microsoft Autoruns و Microsoft Process Explorer رو اکیداً توصیه می کنم. من همیشه یه سیستم آلوده رو توی چند دقیقه با این ابزارها پیدا می کنم.
تشکر از همگی دوستان
مشکل از یک ویروسی شدن بسیار سریع ویندوز 2 الی 5 دقیقه بعد از آی پی دهی بود.
و جالب اینجاست که حتی قبل از باز کردن inbound connection ویندوز رو آپدیت میکردیم ما و به این سرعت ویروسی میشد.
با کانفیگ یک فایروال و بن کردن رنجهای مجاور مشکل حل شد