پاسخ : نظر شما درباره datashack.net
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.ahmad
سلام
دیتاشک برای کار هاستینگ بسیار عالی هست.پورت خوبی داره و به صورت یک نواخت هست خیلی کم نوسان داره.
و اینکه برای استفاده شخصی یا هاست شخصی هم بسیار خوب جواب میده.
پشتیبانی هم در این چند سال که بنده ازشون سرور دارم کمتر از 5 تا 10 دقیقه جواب دادن
اولین نفری هستی که از دیتا شک راضی هستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
اولین نفری هستی که از دیتا شک راضی هستی
شما از چه جهت راضی نستید ؟
دیتا شک زیر ساخت های قوی نداره یهو سایت 3 روز قطع میشه کسی جوابگو نیست ، نسبت به سایت های دیگه آمریکایی خیلی ضعیف هست نخری بهتر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
دیتا شک زیر ساخت های قوی نداره یهو سایت 3 روز قطع میشه کسی جوابگو نیست ، نسبت به سایت های دیگه آمریکایی خیلی ضعیف هست نخری بهتر هست
توی این رنج قیمت چه شرکت هایی هستند؟
دوستان توی این رنج قیمت کسی می دونه چه دیتا سنتری بهتر هست؟
دیتا سنتر dacentec پیشنهاد میشه با 50 دلار میتونی یک سرور خوب بگیری مثلا یک سرور رم 24 گیگ در میاد 70 دلار حدودا سخت افزارشون هم تقریبا نو هست و شبکه متوسط دارن و بهتر از هتزنر هست شبکشون
نسبت به تخلف اخطار داده میشه 12 ساعت فرصت میدن به تورنت حساس نیستن من که یکی از سرور هایم از این دیتاسنتر هست راضیم تامین کننده های مثل level3 peer1 hosting این رو پشتیبانی میکنن در کل میشه گفت خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
دیتا سنتر dacentec پیشنهاد میشه با 50 دلار میتونی یک سرور خوب بگیری مثلا یک سرور رم 24 گیگ در میاد 70 دلار حدودا سخت افزارشون هم تقریبا نو هست و شبکه متوسط دارن و بهتر از هتزنر هست شبکشون
نسبت به تخلف اخطار داده میشه 12 ساعت فرصت میدن به تورنت حساس نیستن من که یکی از سرور هایم از این دیتاسنتر هست راضیم تامین کننده های مثل level3 peer1 hosting این رو پشتیبانی میکنن در کل میشه گفت خوبه
پورت 1گیگابیتشون واقعا پورت 1 هست؟
پورتش قابل قبول هست و کمتراز یک
پس اصلا به درد من نمی خوره چون پورت واقعا 1 برای من خیلی مهم.
سی پی یو سروراشونم خیلی ضعیف هست برای من
فقط قیمتش خوبه ...اما زیاد دیتاسنتر جالبی نیست !! به نظر من پول تو چاه ریختنه ..
البته برای خودم نداشتمش بیشتر با رداستیشن و singlehop سرو کار داشتم اما برای یکی از دوستام تهیه کرده بودیم زیاد جالب نیود .. به نظر من تجدید نظر کن از یه جا بهتر بگیر ..کمی بیشتر هزینه کنی میشه یه چیز خوب و با کیفیت خرید ..
برای چه کاری میخوای دوست عزیز ؟؟؟