جسارتا چرا از فلش چت استفاده نمیکنید و خودتون را راحت نمیکنید ؟
ممکن هست php مشکل داشته باشه یا mysql چون دقیقا در زمان چت این دو مورد دقیقا درگیر هست (البته اگر اطمینان دارید مشکلی از نظر سخت افزار و شبکه نیست)
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
جسارتا چرا از فلش چت استفاده نمیکنید و خودتون را راحت نمیکنید ؟
ممکن هست php مشکل داشته باشه یا mysql چون دقیقا در زمان چت این دو مورد دقیقا درگیر هست (البته اگر اطمینان دارید مشکلی از نظر سخت افزار و شبکه نیست)
با تشکر
بنده از اسکریپ های ای تی چت البته به صورت کامل تغییراتر روشون داده شده و سبک شدن
در مورد سخت افزاری منابع کاملا خالی خالی هستش یعنی هیچ فشاری روش نیست چون هیچ چت رومی کاربران انلاین ندارد ولی باز ورودی چت روم ها و داخل با هنگی مواجعه هست
بنده بخاطر این مسئله بیشتر مشتریامو از دست دادم اگر یکی ازدوستان بزرگواری کنه و مارو راهنمائی کنه این مشکل رو حل کنیم خیلی ممنون میشم.
بنده مسافر هستم و میخوام سریعتر این مشکل رو حل کنم گفتم مورد حاد هستش و پس راهمائی کنید
- - - Updated - - -
mysql و php هم کانفیگر گفته چک کرده و موردی ندیده
اگر از نحوه کانفیگ وبسرور و cpanel اطمینان دارید مسلما مشکل از منابع سرور اصلی هست
درصورتی که هم منابع عالی باشه و هم کانفیگ عالی مشکلی نباید وجود داشته باشه
حتما یکی از این دو مورد مشکل داره که باید بررسی کاملا عملی انجام بدید
موفق باشید
منابع مشکلین داره منابع خالی میباشد و کیفیت عالی. از وب سرورngnix استفاده میشود سی پنل هم که هر روز بروز میکنیم ولی معلوم نیست مشکل از کجاست
کانفیگ های سرور به درستی انجام نشده ...
اگر mysql سرور بهینه سازی شود سرور خیلی روان تر عمل خواهد کرد
ورژن php رو به 5.3
و
mysql رو به 5.5 ارتقا بدید
---------
رویه سرور بجز چت روم سایت هم ساپرت میکنید ؟
آیا از اسکریپ های رایگان گروه های (هاست به ****)(هزار **** ) استفاده میکنید ؟
سرور رو یک ریبوت بدید و از کانفیگ گرتون لیست کانفیگ های که رویه سرور انجام شده قرار بدید
بله بجز چت سایت هم ساپورت میشه مورد دوم اینکه مشتریان از اسکریپ هاست به*** استفاده میکنن ولی تا جایی که در جریانم این اسکریپ ها باگ دارن ولی مشکل ورود ایجاد نکردن چون خیلی ها رو میشناسم از این اسکریپ استفاده کردن بنده بجز این اسکریپ ها حتی از اسکریپ خام ای تی چت هم استفاده کردم ولی مجد هنگ داره در ورود و داخل چت روم
قبلا ریبوت کردم ولی مجدد مشکل هنگ موجود میباشد اولین بار هستش چنین چیزی میبینم
ایراد شما مربوط به دیتابیس هست و مشکل یا از بهینه نبودن مصرف و کاراریی دیتابیس می باشد
با منابعی که شما گفتید و خالی هم هست
و همچننی وب سروری که دارید 100 % ایراد رو در دیتابیس دنبال کنید
ما هم یک سرور اشتیم البته برای کار دیگری بود ولی حدود 1000 کابر به نرم افزار وصل می شدند و به خاطر مشکل در دیتا بیس و یک سرویسی که درست کار نمی کرد سرعت لود رو به شدت اورده بود پایین
سرور 96 گیگ رم و 12 هسته سی پی یو داشت و هارد م اس اس دس یود ولی ایراد در دیتابیس بود
والا منابع که کاملا در اختیار ما هستش و اور هم نشده وب سرور هم که به گفته کانفیگر که کارشون هم خوب هست وب سرور خیلی خوبی هست برای میزبانی چت روم ولی بنده هر چقدر به ایشون میگم مشکل از یه جای کانفیگ میباشد ایشون حاضر نیستن قبول کنن و حرفی میزنن که غیر قابل قبول میباشد که میگن سرور رو کاملا اختصاصی کنم. در صورتی که منابع کاملا عالی هستش و هیچ فشاری روش نیست. بنده این میزبانی رو با رم 4 و 3 کور سی پی یو هم گذروندم مشکلی نداشته ولی بخاطر این مسئله کل سرور رو اوکی کردم و ارتقا دادم به صورت کامل ولی ایشون باز حرف رو میزنن که سرور رو عوض کنم بنده از نظر بکاپ،کانفیگ،ریستوری ها،درگاه سایت و خیلی چیزای دیگه در نظر گرفتم که نمیتونم و هزینشم برام سنگیتر میشه چون تا الان هزینه زیادی کردم
دوستانی که کارشون سرور هستش و حرفه ای هستن یه سوال بنظر شما منابع سرور
12 کور سی پیو 15000 cash
6 گیگ رم dd3
هاردssd
مشخصات این میباشد و کانفیگ هم شده به گفته خوده کانفیگر حرفه ای و عالی
ولی سرور هنگ میکنه بنظر شما منابع خالی یعنی هیچ استفاده نمیشه و سایت هایی که روی سرور هستن و بازدیدی ندارن این هنگی مشکل از منابع هستش؟؟؟
یا کانفیگ؟
mysql
ngnix
apachi
php
centos
cpanel
نظر شا کدوم مشکل داره؟؟؟؟ دوستان خواهشا دقیق بگید مشکل از چیه نظر گذری ندید ممنون میشم؟