بگو ایشالله :)
تیم قدرتمند و پشتیبانیه عالی هست که زرین پال رو متمایز میکنه :">
نمایش نسخه قابل چاپ
البته بانک شدن که بيشتر شبيه يک رويا هست. :)
ولی زرين پال يک برنامه برای دريافت مجوزی داره که هنوز در ايران صادر نشده ولی صحبت هایی از صدور اون هست.
حرکت زرين پال از ابتدای شروع فعاليت در اين مسير بوده و خوشبختانه با گذشت زمان انشالله مسير هم هموارتر خواهد شد.
مسئله اصلی زرين پال هم اين هست که مسير مشخصی رو دنبال ميکنه و قياس اون با سايت هایی که برای يک مدت محدود ميخوان فعاليت داشته باشن ممکن نيست.
سلام
به نظر من کارایی چندانی نداره من خودم زرین کارت رو دارم ولی بازم میگم به حساب واریز بشه چرا؟ چون تفاوت خاصی نمیکنه شما میگین هر روز ساعت 12 در صورت درخواست مبالغ به زرین کارت واریز میشه اما که چی؟ مثلاً سریع تره؟ من فکر کنم شما واریز به حساب می کنید سریع تر انجام میشه ببینید شما باید یه طرح جدید بزنید بنده بیام درخواست بدم که روز بعد ساعت 12 تا 1 به حسابم واریز بشه و بعد برم خودپرداز اون مبلغ رو به حساب خودم واریز کنم؟! باید یک حسن خیلی بهتری بذارید مثلاً پرداخت آنی بعد از درخواست کاری که یکی از شرکت ها به تازگی گذاشته اگر این امر اتفاق بیفته و شما مثلاً برای زرین کارت بگید که در صورت درخواست همون زمان به زرین کارت واریز میشه اون میشه یه چیزی در غیر این صورت فکر نمی کنم کار خاصی کرده باشین
شما تا حالا انتقال به زرين کارت خودتون رو تست کرديد ؟ :)
زمان واريز به زرين کارت از 1 دقيقه تا 12 ساعت هست و معمولا تراکنش ها تو 30 دقيقه اول واريز ميشن.
ضمن اينکه قرار هست انشالله بزودی و با کاهش مشکلات وبسرويس ارتباطی ما، تسويه حساب ارقام زير 400 هزار تومان به صورت آنی و سيستمی انجام بشه.
پيشنهاد ميکنم حتما انتقال به زرين کارت رو تست کنيد تا تفاوت زمانی واريز رو متوجه بشيد ;)
ببینید بنده خیلی وقته زرین پال رو می شناسم ولی زرین پال هم سخت گیر بوده و هم اینکه در واریز ها یه مقداری مشکل داشته در هر حال خبر خوبی بود کی این طرحتون اجرایی میشه؟ یعنی بدون درخواست مبلغ واریز میشه؟
تا حالا هم که در زرین پال موندم به خاطر اعتمادی هست که به زرین پال دارم و به جاهای دیگه این اعتماد رو ندارم
- - - Updated - - -
دوست عزیز میدونم سیستمش چیه ولی زمان واریز رو اشتباه متوجه شده بودم بعدشم این تاپیک برای نقد زرین کارت هست دیگه تا نقدی صورت نگیره که پیشرفتی به وجود نمیاد
اين مورد از همين الان اجرائی شده.
از داخل پنل گزينه زرين کارت، زرين پال به زرين کارت، موجودی حسابتون رو به زرين کارت انتقال ميديد و 1 دقيقه تا 12 ساعت به کارت انتقال داده ميشه.
انشالله بزودی هم با پايدار شدن وبسرويس ارتباطی اين عمليات به صورت آنی و سيستمی انجام خواهد شد. ولی همين الان هم اگر تست کنيد سرعت تسويه حساب روی زرين کارت شما رو شگفت زده خواهد کرد.
عرض کردم خدمتتون الان انسانی انجام ميشه.
ولی انشالله به زودی و با رسيدن پايداری وبسرويس ارتباطی با بانک به رقم مشخص اينکار به صورت سيستمی و بدون دخالت نيرون انسانی انجام ميشه.
شما که زرين کارت داريد. تست کنيد حتما تفاوت سرعت تسويه حساب رو متوجه خواهيد شد.
قطعا با اين حجم سرمايه گذاری ای که روی پروژه زرين کارت انجام شده بايد سرويس مناسب و کاربر پسندی هم ارائه بشه تا استقبال ازون به حداکثر برسه.
رزین کارت مثل کارت شتابی بقیه بانک هاست اما با این فرق که وقتی می خواهیم پول توش بزیمی باید به شما بدیم درسته؟