پاسخ : دوستان عزیز راهنمایی کنند در مورد خرید سرور اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tiger2
@@@ اصلا یه راهنمایی بکنید من می خوام یه سرور اختصاصی بخرم بیشتر هم دوست دارم دیتاسنترش تو ایران باشه که موجب تحریم نشه .
احتراما
اگر شما از یک شرکت با دفتر مستقل در اتحادیه اروپا خرید کنید شامل هیچگونه تحریمی نخواهید شد.
""مصوبه کمیسیون روابط اقتصادی اتحادیه اروپا که به تایید کمیسیون مستقل اقتصادی آمریکا و کانادا و وزارت خزانه داری آمریکا رسیده است، اعلام می دارد کلیه فعالیت های شرکت های فعال در عرصه it و ict که دارای دفتر مستقل در اتحادیه اروپا می باشند حتی در صورت عقد قرارداد با کشورهای شامل تحریم از جمله کره شمالی - لیبی - ایران و... ، شامل مجازات های ناشی از تحریم ها نمی شوند.""
موفق و پیروز باشید
سلام
اگر مشکل مالی ندارید میتوانید از پنل های جدید اسیا تک استفاده کنید
تعرفه سرور اختصاصی Dedicated Server
اگر هم نیاز به این هزینه ها ندارید میتوانید از شرکت فراسو سرور بگیرید که در دیتاسنتر پارسآنلاین می باشد.
سرور اختصاصی ایران
موفق باشید.
دوست عزیز در صورتی که کاربران شما در ایران هستند اتفاقا این موضوع کاملا برای شما مناسب خواهد بود ، و میتوانید هاستینگ و یا خدماتی با سرعت خوب به کاربران خود ارائه دهید
portal.parserver.net
به نظر من 2 تکه کنید محدوده کاریتون رو برا میزبانی سایت هاتون از ایران و میزبانی فایل هاتون از خارج از ایران استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
به نظر من 2 تکه کنید محدوده کاریتون رو برا میزبانی سایت هاتون از ایران و میزبانی فایل هاتون از خارج از ایران استفاده کنید
بهترین کار تهیه دو سرور اختصاصی مجزاست
البته بستگی به توان مالی و درنظر گرفتن هزینه ها و درآمدها دارد که دوست عزیزمان باید لحاظ کنند.
بهتره از دیتاسنتر های اروپایی استفاده کنید
چون پهنای باند سرور های ایران کم میباشد
اما سرور های اروپایی دارای پورت و پهنای باند بالایی دارند و پینگ خوبی به ایران دارند (البته نسبت به دیتاسنتر های آمریکایی )