Vip باش به چند دلیل
1. مردم ایران باس بدونن واسه هرچیزی که استفاده کنن باس هزینه کنن
2. وقتی ملت پول بدن قدر اون چیز رو بیشتر میدونن
3. تو نون نداشته باشی بخوری شهرت میخوای چیکار(بر اساس تجربم)
4. از قدیم گفتن پول، پول میاره!! شهرت گذراست
نمایش نسخه قابل چاپ
Vip باش به چند دلیل
1. مردم ایران باس بدونن واسه هرچیزی که استفاده کنن باس هزینه کنن
2. وقتی ملت پول بدن قدر اون چیز رو بیشتر میدونن
3. تو نون نداشته باشی بخوری شهرت میخوای چیکار(بر اساس تجربم)
4. از قدیم گفتن پول، پول میاره!! شهرت گذراست
قابل توجه است، شرکت ؟ فعالیت اصلی شما چیست ؟
----------------------------
لینک ها را رایگان کنید و از از بخش های جدید و ایده ها سود حاصل کنید.
مجله اینترنتی راه اندازی کنید.
بخشی برای سرورهای بازی ایران، مثلا این بخش " پردیس گیم " توسط سرورهای هزارنویس میزبانی می شود. شما هم می توانید از چنین ایده هایی بهره ببرید قطعا هزینه های بیشتری از خرید VIP کسب خواهید نمود.
بنظر من فری بزار آخه سایت های زیادی هستند که بازی میزارن.
نظر من به عنوان عضو کوچیک این انجمن این که بسته به کار داره
مثلا فیسبوق داره از راه تبلیغات پول در میاره و اگر پولیش کنه اون هم به شرایط شما دچار میشه
چون خدماتی که میده خیلی های دیگه حاضران بدن به صورت رایگان و تنها راه درامدشون تبلیغ باشه
کار شما هم همین طوری
یعنی یه سرچ کننده میتونه از تورنت و... بالاخره همین فایل پیدا و به صورت رایگان دانلود کنه
مثلا سایت های درست حسابی که برای هک هستن عضویت درونشون ماهی 100 دلار هستش! و اطلاعات این سایت ها نمیشه توی نت پیدا کرد خوب برای این کار های باید vip گذاشت
ولی برای کار شما به نظر من بهترین کار رایگان دادن هستش
مانند میهن دانلود که خودتون مثال زدید و با همین کار به شهرت رسیده و درامد خوبی داره...
از دید من فعلن دون بپاشی بهتره.. کاربر جمع کن و بعد همین کاربرا پول میشن برات !!
سلام
به نظرم همه رو مجانی بده بره ولی یکم که رتبه سایت رفت بالا تبلیغات بزن خرجش دربیاد
داداش تجربه نشان داده : مال مفت یه حال اساسی به آدم میده که هزینه یه هزارتومنی به آدم نمیده..
مجانی بزارید , ولی در کنارش بیاید یه سری امکانات دیگه بزارید به صورت وی آی پی , و همچنین می تونید یه کار جالب بزنید مثلا به کاربران vip قول جایزه و قرعه کشی های مناسب بدید و بهشون هر ماه یه جایزه به کاربران vip بدید...
رنک الان شما که خیلی خوب نیست کاربرهای زیادی هم پیدا نمی شن که بیان اکانت دانلود بازی بگیرن حتی اگه 100 تومن باشه.
با این سیاست ضرر می کنید بهترین راه اینکه لینک های دانلود رایگان باشه و درکنار ان فروشگاه راه اندازی کنید و سرویس های بازی ارائه بدید مطمئن باشید فروشگاه از تبلیغات برای شما سود بیشتری خواهد داشت . پاپ آپ، تبلیغات میان پست... اینها سود خیلی زیادی نخواهند داشت و ضرر به سئو.. می زنه. یک پیشنهادی که هست از این بازدید استفاده کنید مثلا لایسنس بازی بفروشید خیلی بازی ها هستند کاربرها حاضر هستند پول خوبی بابت آنلاین بازی کردن آنها بدند و خیلی راه کارهای دیگه