پاسخ : خواست 3 tb هاست بکاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_fire
سلام
من برای سایت دانلود خودم نیاز به یه هاست 3 tb دارم که فایل ها رو روش بکاپ بگیرم نیاز به پهنای باند زیادی نیست چون ازش دانلود نمیشه و هر 15 روز هم بکاپ به روز میشه که حدودا هر ماه 6 tb پهنا نیاز داره
دوستان لطفا قیمت های خودشون رو اعلام بکنن اگر سرور مجازی هم با هارد 3 tb بود که احتمالش خیلی کمه لطفا قیمت اونم اعلام بکنید
با سلام
دوست عزیز سرور مجازی با هارد 3 ترابایتی قابل ارائه نیست و هزینه زیادی بابت هارد اضافه باید بپردازید . بهتر است سرور اختصاصی تهیه بفرمایید. بعنوان نمونه سرور زیر :
Server : SB38
CPU: Intel Core i7 975
HDD: 3x 1.5 TB SATA
RAM: 6x2 GB= 12 GB DDR3
Bandwidth : 10 TB
Traffic : UNlimited
Port : 1Gb/s
IP : 1
هزينه يک ماهه : 195.000 تومان
بدون هزينه ستاپ اوليه[/B]
انفورماتيک روياي پارسيان - ثبت نام کنيد
سرور اختصاصی با قیمت ۵۵ دلار موجود هست خواستین تیکت بدین
مرسی
اگر امکانش هست حدود های 150 تومان باشه چون بیشتر از این باشه هم قیمت سرور دانلود میشه قیمتش کمی کمتر از سرور اختصاصی که گرفتیم باشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
عزیز سرور بک اپ که 6ترابایت مصرف ماهانه نباید داشته باشه شما باید یک وی دی اس بگیرین
اینکه شما فضای سه ترابایتی میخواین که 6 ترابایتم مصرف داشته باشه یعنی شما بعنوان هاست دانلود استفاده میکنین که چیز کمی نیست به اندازه سرور اختصاصی هم فشار به سرور میاره
سلام کل اطلاعات 3 TB هست اگر هر ماه فقط یک بار بکاپ رو به روز بکنم و اگر مشکلی برای هارد اصلی پیش بیاد و یک بار هم همه فایل ها رو دانلود بکنم نزدیک 6 TB برای اون ماه نیازه اگر هر ماه 3 TB هم باشه کافی هست اگر به مشکل بر خوردیم در خواست افزایش پهنا میدیم
سلام
سرور اختصاصی میتونیم به شما بدیم با 190 تومان ماهانه و ترافیک نامحدود و 4 ترا هارد
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
تلفن: 66015891-021
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
با سلام
یک سرور اختصاصی داریم که تقریبا" 4 ترابایتش خالی هستش میتونم با ماهانه 130 تومن بهتون بدم 3 ترابایت که میخواید با پهنای باند 6 ترابایت از آلمان
خواستید اطلاع بدید