پاسخ : سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود یا زیاد
جهت دریافت آی.پی می توانید به بنده پیام خصوصی ارسال نمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-w2
دوستان لطفا ایپی بدند برای پینگ
بنده هم قصد خرید دارم
185.4.30.218
باسلام،
اگر به دنبال سرویس با کیفیت پایدار و آپ تایم بالا هستید. از دیتاسنتر افرانت می تونیم خدمت رسانی کنیم:
ماهیانه 60000 تومان
Vps5
RAM:1024mb
Cpu:2Core 1.6GHz
H.D.D:50GB
Bandwidth:60GB
سفارش دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh.s
سلام
نیاز فوری به یه وی پی اس با این مشخصات دارم , سرویسم از جایی که خریدم داره تموم میشه نمیخوام تمدید کنم به خاطر کیفیت مزخرفشون !
سی پی یو :۱.۲ گیگاهرتز
هارد مهم نیست ولی دیگه کمتر از ۱۰ گیگ نباشه
رم حداقل یک گیگ
پهنای باند نامحدود یا بالای ۵۰۰ گیگ
دوستان عزیز لطفا قیمت رو حداقل در نظر بگیرن بودجم زیاد نیست
ممنون
http://nikserver.com/images/click2.gifبا استفاده از سرور مجازی همانند یک سرور اختصاصی کلیه منابع در اختیار شماست، سرور مجازی بهترین گزینه برای وب مستران یا افرادی است که سایت پر بازدید دارند. بر روی سرورهای مجازی با نصب کنترل پنل دلخواه می توانید سایت میزبانی کنید و یا نرم افزار های دلخواهتان را نصب و دائم اجرا کنید.
http://nikserver.com/images/click1.gifسرور اختصاصی سون وی پی اس با 100% مالکیت سخت افزار با برند معتبر SuperMicro، سیستم عامل VmWare، بر روی پردازنده Intel® Xeon® E3-1240 و هارد SATA نگه داری می شود، این سرور در کلوکیشن اختصاصی این مجموعه در یکی از پیشرفته ترین مراکز ایران، قلب پایتخت دیتاسنتر افرانت قرار داشته و به صورت شبانه روزی توسط مهندسین و تکنسین های مجرب و سیستم های مانیتورینگ سرور مورد نظارت و پشتیبانی قرار دارد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh.s
سلام
نیاز فوری به یه وی پی اس با این مشخصات دارم , سرویسم از جایی که خریدم داره تموم میشه نمیخوام تمدید کنم به خاطر کیفیت مزخرفشون !
رم حداقل یک گیگ
ممنون
http://nikserver.com/images/click2.gifبا استفاده از سرور مجازی همانند یک سرور اختصاصی کلیه منابع در اختیار شماست، سرور مجازی بهترین گزینه برای وب مستران یا افرادی است که سایت پر بازدید دارند. بر روی سرورهای مجازی با نصب کنترل پنل دلخواه می توانید سایت میزبانی کنید و یا نرم افزار های دلخواهتان را نصب و دائم اجرا کنید.
http://nikserver.com/images/click1.gifسرور اختصاصی سون وی پی اس با 100% مالکیت سخت افزار با برند معتبر SuperMicro، سیستم عامل VmWare، بر روی پردازنده Intel® Xeon® E3-1240 و هارد SATA نگه داری می شود، این سرور در کلوکیشن اختصاصی این مجموعه در یکی از پیشرفته ترین مراکز ایران، قلب پایتخت دیتاسنتر افرانت قرار داشته و به صورت شبانه روزی توسط مهندسین و تکنسین های مجرب و سیستم های مانیتورینگ سرور مورد نظارت و پشتیبانی قرار دارد
خداییش این سرور هایی که با پورت 10مگ یا با ترافیک زیر 500 معرفی میکنید چه طوری روتون میشه؟؟؟؟؟ آخه سرور با پورت 10؟؟؟؟ ترافیک 30 50 گیگ؟؟؟؟؟ بابا یه خورده منفعت طلبی رو بگذارین کنار. خدا رو شکر به زبان انگلیسی نمی نویسیم، وگرنه کل آدمای دنیا بهمون می خندیدن. تو رو خدا یه سرور درست و حسابی که حد اقل میشه اسمشو سرور گذاشت معرفی کنید. نه یه وی پی اس با 10مگ پورت 30گیگ ترافیک اونم رو VMWare اورسل شده که رم 1گیگش در حد 265 هم نیست.
دوستان آفرای خوب بدین من یه چند تایی شبیه همین کانفیگی که تو این تاپیک خواسته شده می خوام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oshogod
خداییش این سرور هایی که با پورت 10مگ یا با ترافیک زیر 500 معرفی میکنید چه طوری روتون میشه؟؟؟؟؟ آخه سرور با پورت 10؟؟؟؟ ترافیک 30 50 گیگ؟؟؟؟؟ بابا یه خورده منفعت طلبی رو بگذارین کنار. خدا رو شکر به زبان انگلیسی نمی نویسیم، وگرنه کل آدمای دنیا بهمون می خندیدن. تو رو خدا یه سرور درست و حسابی که حد اقل میشه اسمشو سرور گذاشت معرفی کنید. نه یه وی پی اس با 10مگ پورت 30گیگ ترافیک اونم رو VMWare اورسل شده که رم 1گیگش در حد 265 هم نیست.
دوستان آفرای خوب بدین من یه چند تایی شبیه همین کانفیگی که تو این تاپیک خواسته شده می خوام.
متاسفانه حق با شماست
الان من خودم موندم از کی سرویس بگیرم !
انقد که کلاهبردار زیاد شده
سلام
مجازی ساز KVM
دسترسی کنترل پنل Virtualizor
تحویل فوری...
شروع قیمت از با ترافیک کم از 9 تومان
و با ترافیک بالا از 49ت
سبد خرید - AriyaCenter IRanian .Inc
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh.s
متاسفانه حق با شماست
الان من خودم موندم از کی سرویس بگیرم !
انقد که کلاهبردار زیاد شده
تصمیم گیری آسان است.
شرکت های ثبت شده و دارای نماد اعتماد الکترونیک
آدرس ثابت + تلفن ثابت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh.s
سلام
رم حداقل یک گیگ
ممنون
جناب با این پهنای باند و ترافیکی شما نیاز دارید برای فروشندگان بصرفه نیست.
پیشنهاد من سرور مجازی های آسیاتک هست که سرور رو اورسل نمیکنه و ترافیک و پهنای باند خوبی هم داره.
مرکز داده های آسیاتک
دوستان دقت کنید که من فروشنده نیستم فقط خواستم این دوست عزیز رو راهنمایی کنم تا به نتیجه بهتر برسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
آدرس شرکتتون و شماره تلفن های پشتیبانی رو هم بفرمایید