هر چی بیشتر بدی، بیشتر آش میخوری ;)نقل قول:
خوب من چطوری میتونم تفاوت کیفیت هاست هارو بفهمم ؟! تفاوت قدرت سرورشون و ....
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چی بیشتر بدی، بیشتر آش میخوری ;)نقل قول:
خوب من چطوری میتونم تفاوت کیفیت هاست هارو بفهمم ؟! تفاوت قدرت سرورشون و ....
بهتره بگید بیان اینجا پست بزنن و نه پیام خصوصی
شاید یکی هست که خودش یا سرویسش یه مشکلی داره ... (البته سوء تفاهم نشه)
برای آپتایم بهتره یه لینک مونیتورینگ بگیرید مثل این
میتونید توی فروم یک تاپیک بزنید و در مورد شخص یا اشخاص مورد نظر نظرسنجی کنید
مشخصات سرور رو فروشنده باید مشخص کنه
پشتیبانی ، امنیت ، سرعت و قدرت سرور رو هم باید از مشتریان اون شخص بپرسید (توی همون نظر سنجی هم میتونید بپرسید)
ضمنا اگر خواستید سرور مجازی ( VPS ) بگیرید ، باید هزینه ی یک کنترل پنل مثل دایرکت ادمین یا سی پنل رو هم پرداخت کنید (حدود ماهانه 7 و 15 هزار تومان)
:)
والا دیگه چی میشه گفت؟! Caro 100 گیگ سالیانه 300 تومن :D . فکر نکنم به کارت بیاد!نقل قول:
یکی هست میگه 300تومن میده هاست دانلود 100 گیگ رو سالیانه ... دیتاسنترش هم http://www.caro.net/ هست ... میشه یکی چک کنه ببینه این مورد خوب هست یا نه !؟
کیفیت کار رو بیشتر شما میتونید در سایت مشترکینشون ببینید. سایت هایی میزبانی کردند.
سو تفاهم نشه کسی این پیشنهاد رو تو پیغام شخصی نداد :
من از پشتیبانی این سایت این جواب رو گرفتم : وست دیتا ارائه دهنده خدمات حرفه ای میزبانی وب با پرداخت آنلاین | شماره ثبت :22864
...
سرور 100% تو سرعت دانلود کاربرا تاثیر داره دیگه ؟! خوب من اینجا مطرح کردم که از شما دوستان این کاره مشورت بگیرم ... چطوری میتونم کیفیت کار رو تو سایت مشترکینشون ببینم ؟
ببینید سرور 200% تاثیر داره :دی
کیفیت کار رو باید تو سایت های پربازدید روی سرورشون ببینید دیگه!
برید داخل سایتشون. ببینید چه سایت هایی رو میزبانی میکنن که بازدید بالایی دارند.
اخه اونایی که سایت هایی پربازدید رو میزبانی میکنند بخاطر اسمشون قیمت هارو بالا بردن نمونش hostdl
ببینید ، همون طور که خودتون میدونید این سایت که نام بردید داره نون اسمشو میخوره ! البته اشتباه نشه مزیت های دیگه ای هم دارن :دی چرا آدم دروغ بگه
در ضمن کی میگه فقط اینا سایت پربازدید میزبانی میکنن؟
خیلی از دوستای دیگه هم هستن که سایت بسیار پربازدید دارن رو سرورشون !
شما قیمت خیلی پایین میخواین فکر کنم که اگه صبر کنید تا فردا دوستان آفر های خوبی بهتون میدن البته فقط از نظر قیمت. 2 ماه که روی سرور بودی دیگه ... :دی حالا بیا و بگرد دنبال سرور خوب !
وی پی اس هم مثل سرور اختصاصی ! باید کنترل پنل بگیری. امنیت ردیف کنی. هر روز مشکل داشت ایمیل بزنی فلانی. این فانکشن رو باز کن اونو ببند!!! و...
من یه آفر بهت پیشنهاد دادم.
100 گیگ هاست سی پنل با 3500 گیگ ترانسفر (پهنای باند) و کلیه ی امکانات برای هاست دانلود ! نامحدود + 500 مگ هم هاست برای میزبانی سایتت که احتمال 90% نیوک هست ماهیانه 65 تومن. سالیانه 650. در ضمن بازدیدت بره بالا هم تخفیف میاد روش . اسپانسری و اینا
گاهی اوقات سرور مجازی هم پاسخگو نخواهد بود