بله
درست میفرمائید
من با شما کار نکردم اما تا حالا تو انجمن بدی از شما نشنیدم .
ایشا.. موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر بنده اگر شما تجربه کار با دیتا سنتر ندارید از سرویس دهندگان داخلی با تجربه سرویس تهیه کنید.
چون این افراد پیج و خم کار با دیتا سنتر رو فراگرفته اند و در صورت بروز مشکل عملکرد بهتری خواهند داشت.
سلام
همونطور که گفتند ورود با آیپی ایران اگر مدارک خریدار اصلی مشکل داشته باشه خطرناک هست و اکثرا هم پیگیری میشه حتی بنده روی یک سرور مجازی پرو-کسی نصب کرده بودم تا بتونم بدون آیپی ایران راحت با ovh کار کنم متوجه این موضوع شدند و گفتند این آیپی با پرو-کسی این سرور به پنل وارد شده و تا روشن شدن موضوع آیپی سرور مجازی رو نال روت کردند ( ovh canada ) ! خریدار غیر ایرانی و ساکن انگلیس بود و مدارکش هم مشکلی نداشت نتونستند گیر زیادی بدند و با صحبت تلفنی موضوع حل شد !
شما در ovh ممکنه چنین حالتی براتون پیش بیاد درسته پنل ovh امکانات بسیاری برای مدیر سرور داره ولی شما وقتی می تونید استفاده کنید که خریدتون مشکلی نداشته باشه و توسط فرد خارجی با مشخصات واقعی انجام شده باشه! اگر نمی تونید بهتره از این دیتاسنتر صرفه نظر کنید یا به واسطه سایت های ایرانی خرید کنید که مشکلی در مدارکشون نیست !
به امضای دوستانی که اینجا راهنمایی کردند نگاه کنید می بینید همه فروشنده این دیتاسنتر هستند.برای یه دونه سرور بهتره از همین دوستان خرید کنید چون بخاد کسی مدارک هم بده هزینه می گیره که برای یه سرور نمی صرفه بدید از طرفی اکثرا هم مدارک فتوشاپه بعد میفهمه دیتاسنتر اذیتت تون می کنه. این همه دوستان معتبر و با سابقه هستند از اونها بگیرید مطمئن تر هست.