به نظر من بهترین راه کارDNS Load Balancing هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
منطق های مدیریت ذخیره سازی باید در سطح برنامه شما پیاده سازی شوند. به عنوان مثال پایگاهای داده بین ۲ سرور با استفاده از همگام سازی "Replication" اطلاعات درونشون را یکی می کنند. شما سایت دارید؟ یا تازه قصد نوشتن دارید؟ اگه هنوز کاری پیاده سازی نکردید نیازتون را کامل بگید تا راهنماییتون کنم.
میزبانی سایتی که به ما محول شد هم اکنون توسط شرکت دیگه ای در حال برنامه نویسی هست
بر اساس قرارداد منعقد شده با ستاد مربوطه، تاکید بر لودبالانسینگ شده
لینک هایی که ارسال کردید رو چک کردم منطبق بر سیاست مولتی سرور هست . یک هسته مرکزی و فرگمنت هایی حول محور اصلی
اینطوری هزینه ها به طور فزاینده ای بالا میره
میخوایم نهایت 2 سرور بکار گرفته بشه چون با بودجه ی در نظر گرفته شده تنها میشه سخت افزار 2 تا سرور رو تهیه کرد
شما میتوانید بر اساس IP موقعیت جغرافیایی بازدید کننده سایت, تعیین کنید که کدام سرور پاسخ دهنده باشد. به عنوان مثال کاربرانی که IP ایران دارند به وب سرور ایران و کاربران دیگر به وب سرور کانادا هدایت بشوند. این کار با استفاده از Split Horizon DNS Server در سرور Bind امکان پذیر است. لینک را مطالعه کنید. در مورد سایتتون هم تیم برنامه نویس باید Replication بین پایگاه های داده ۲ سرور را راه اندازی کند. اما بهترین روش همان طور که کاربران دیگه اشاره کردند استفاده از load balancer در یک دیتا سنتر هست.
Chapter 4 DNS Configuration Types
http://johanlouwers.blogspot.com/201...nce-setup.html