مخابرات کدام منطقه هستید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابرات کدام منطقه هستید ؟
آخه دوست من....بنده زدم که فیبر نوری هستم...تو تهران منطقه 22 و اینکه تهران فیبر نوری رو فقط و فقط مخابرات اینترنت میده!
- - - Updated - - -
منطقه 22
از 3 فروردین این مشکل رو دارم...از دوستان میگن سمت ما مثل اینکه نویز زیاد شده! نمیدونم دیگه!
من والا مخابرات دارم رو یک خط دیگه ولی استفاده نمیکنم چون پینگ نوسان شدید داره پشتیبانی داغون دی ان اس کلا یک چیز علکیه تو مخابرات چون سایت به زور باز میکنه پینگ داغون از 24 ساعت 2 دقیقه وصل همش قطعه نمیدونم پرا رسیدگی نمیکنن :-w
دوست عزیز از صفحه status مودمت یه شات بذار SNR رو ببینیم چنده که میگن نویز داره SNR زیر 10 مشکل ساز میشه
بنده خودم تو پشتیبانی یکی از isp ها فعالیت دارم فقط میتونم بگم واژه هنگ ! یه لغت مسخره اس که واسه از سر وا کردن مشترک
همه اینا بر میگرده به اکانتینگ مسخره ای که استفاده میشه مخصوصا تو مخابرات !
استاد چند سوال داشتم از خدمتتون ..
یکی اینکه Dns به نظرتون چی ست کنم ؟ من از اینا استفاده میکنم ..
217.218.127.127
217.218.155.155
4.2.2.4
............................................
سوال دومم اینه که من hotspot که استفاده میکنم موقع باز کردن فیس بوک مشکل داره ( عکسها رو نشون نمیده ) .. چند تا جا خوندم که با ست کردن Dns میتونه مشکل رو حل کنه .. میخواستم ببینم درسته این حرف یا نه ؟ ( خودم بعید میدونم )
و اینکه حقیقت داره که میتونن Reset کنن اکانت رو ... من قبلا تماس گرفته بودم با پشتیبانی گفت مودم رو 15 مین قطع کن که ریست کنم اکانت رو ... ولی اخرین بار که تماس گرفتم گفتن که امکانات دسترسی به بخش تجهیزات رو ازشون گرفتن ..
ببخشید سوالام زیاد شد اینم مشخصات Snr هست .. مشکل نویز دارم ؟
Downstream Upstream SNR Margin :10.3 31.3 db Line Attenuation :53.8 36.0 db Data Rate :575 157 kbps Max Rate :1328 1414 kbps CRC :377 0
اون 2 تا DNS بالایی برای زیرساخت هستش میتونی همراه اونا از opendns هم استفاده کنی
وقتی شما مودمتون روشنه و تو ibs آنلاین هستین برای یک لحظه که ارتباطتون با RAS قطع میشه چون تو RAS با تاخیر آفلاین میشته اکانت ، مودمتون دوباره یوزر ارسال میکنه
با توجه به اینکه قابلیت مولتی لاگین فعال نیست تو ibs خطای Maximum check online fails reached و به شما میگن مودمتون هنگ کرده
به شما که میگن مودمو 15دقیقه خاموش کنید واسه اینه که دسترسی ندارن clear کنن و فقط دسترسی kill به پشتیبانی دادن که با اون حل نمیشه باید مودم اونقد خاموش بمونه تا تو RAS آفلاین بشه
البته گفتن اینا شاید نیازی نبود فقط خواستم فلسفه اون 15 دقیقه 20 دقیقه رو توضیح بدم
در مورد خطتون هم SNR تون نرماله ولیAttenuation که همون فاصله از مرکز مخابراتیتون هست نباید بالای 50 باشه برای شما 53 هست یعنی فاصلتون از مرکز زیاده
Data Rate خطتون هم نرمال نیست احتمالا پروفایل خطتون روی 1024/512 ولی خط شما با 575/157 up شده یعنی سرعت دانلودتون ماکزیمم 70 71 هست البته اگه سرویستون نامحدود باشه مشکلی بوجود نمیاره
بهتره یه بار پروتکل رو روی G.DMT یا ADSL2+ تنظیم کنید ببینید تو کدوم حالت خطتون بهتر میشه اگر بازم بهتر نشد باید از کابل اصلی مخابرات هم این پارمترها رو چک کنید شاید مشکل از سیم کشی داخلی باشه
در نهایت اگر درست نشه باید زنگ بزنید پشتیبانی واستون خرابی ثبت کنن یه بار از مخابرات پورت رو بررسی کنن شاید با تعویض پورت مشکل برطرف بشه
در مورد هات اسپات هم اطلاعی ندارم دقیقا برخورد نداشتم با این مشکل البته شاید مشکل مربوط به MTU باشه تغییرش بدین ببینید حل میشه
شرمنده اگه زیاد شد
دوست خوبم نگران نباش ، اینترنت مخابرات با توجه به نامحدودبودنش به شرکت های دیگه می ارزه(اگر نامحدود داری)
اگر هم نامحدود نداری ، صبر داشته باش همه چیز درست میشه
مشکل دانلود داری؟ چه سرعتی گرفتی با 35 تومن؟
مشکل دانلود معمولن ندارن مگر اینکه مشکل صفحه باز کردن داشته باشی