پاسخ : مشکل دان بودن یکی از سرور میهن هاست با آی پی های غیر ایرانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
مشکل داره به سمت فاجعه پیش میره !
بک آپ به هیچ هاست دیگه قابل انتقال نیست . ایمیل ها و smtp از کار افتاد . گوگل وب مستر ارور روی ارور به دلیل دسترسی نداشتن به DNS . وب سرویس سایت که عملیات تشخیص هویت نرم افزار های گروه را انجام میده از کار بیفته ضرر غیر قابل جبرانی به بار میاره ( هر چند الانم برای یوزر های غیر ایرانی از کار افتاده !)
دوستان علت اصلیش چیه ؟
بعضی افراد میگن تحریم جدید ایرانه ! اگه تحریمه چرا داخل ایران پینگ داریم ولی خارج از ایران نیست !
علت اصلی آن بستن تمام رنج آی پی خارج از کشور حتی گوگل در سرورشون هست.
برای جلوگیری از حملات اینکارو کردن.
حداقل باید رنج آی پی های گوگل و روبات هارو باز میزاشتن تا همچین مشکلاتی پیش نیاد.
هیچ ارتباطی به تحریم نداره
باهاشون در تماس باشید نهایتا یکی دو روز میشه بهشون حق داد که به خاطر حمله دسترسی آی پی های خارجی رو ببندن نه بیشتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Adline
هیچ ارتباطی به تحریم نداره
باهاشون در تماس باشید نهایتا یکی دو روز میشه بهشون حق داد که به خاطر حمله دسترسی آی پی های خارجی رو ببندن نه بیشتر
شما میگی یکی دو روز , الآن 3 روزه , تازه هنوزم میگن چند روز صبر کنید , الآن راهی هست که توی وردپرس از Hacklog اتسفاده کرد , یعنی من هاست وردپرسم رو متصل کردم به هاست دانلود , دیگه به خاطر این مشکل متصل نمیشه , کسی راه حلی سراغ نداره ؟
من یادمه پارسال سایتی که داشتم کلاً با ****** باز نمیشد , ولی اون موقع اصلاً نمیدونستم دلیلش اینه , چون از پلاگین خاصی هم استفاده نمیکردم , مثل اینکه میهن وبهاست تو این جریان سابقه خرابی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moein-cg
شما میگی یکی دو روز , الآن 3 روزه , تازه هنوزم میگن چند روز صبر کنید , الآن راهی هست که توی وردپرس از Hacklog اتسفاده کرد , یعنی من هاست وردپرسم رو متصل کردم به هاست دانلود , دیگه به خاطر این مشکل متصل نمیشه , کسی راه حلی سراغ نداره ؟
من یادمه پارسال سایتی که داشتم کلاً با ****** باز نمیشد , ولی اون موقع اصلاً نمیدونستم دلیلش اینه , چون از پلاگین خاصی هم استفاده نمیکردم , مثل اینکه میهن وبهاست تو این جریان سابقه خرابی داره
آی پی سرور دیگه رو براشون ارسال کنید 100درصد اگر مشتری خوبی براشون باشید باز خواهند کرد.
همونطور که دوست خوبمون گفتند احتمالا به دلیل حملات DDoS این کار انجام دادن, من بررسی کردم ظاهرا دیتا سنترشون هتنرز هست, یکی از ضعیف ترین دیتا سنتر ها در مقابل حملات DDoS !
من هم از این سایت هاست دارم
.tk دی ان اس این سایت قبول نمی کنه!
این که چند روز به فکر مشتری نباشن بد اصلا خوب نیست ...
- - - Updated - - -
من هم از این سایت هاست دارم
.tk دی ان اس این سایت قبول نمی کنه!
این که چند روز به فکر مشتری نباشن بد اصلا خوب نیست ...
سلام
بنده هم از این سایت هاست دارم و الان 3 روزه این مشکلات رو داریم.
دیگه مسخرشو در آوردن من دیگه با آیپی ایران هم نمیتونم باز کنم نه سایت خودشونو نه سایت خودمو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
دیگه مسخرشو در آوردن من دیگه با آیپی ایران هم نمیتونم باز کنم نه سایت خودشونو نه سایت خودمو
برای من سایت خودم و سایت خودشون از داخل ایران باز میشه
به همه هم میگن روز های آتی درست میشه!
تا کی ادامه داره خودشون هم نمیدونن انگاری...
حجم سایتتون برای انتقال چقدره ؟