در بخش آموزش تاپیک زدید
در بخش درخواست نمایندگی مناسب تر هست
نمایش نسخه قابل چاپ
در بخش آموزش تاپیک زدید
در بخش درخواست نمایندگی مناسب تر هست
تازه واردم دیه ;) ممنون از راهنمایی :x
ممنون که احترام گذاشتید و پاسخ دادین
من طبیعتا در نقش یک همکار هیچ کسی رو تایید یا رد نمی کنم و این گزینه رو به نگاه دوستانی که از سرویس ها استفاده می کنند می زارم
قیمت گرون که خوب بستگی به سیاست های قیمت گذاری داره هر چند که معمولا قارچی قیمت گذاری می کنند
با انتخاب یک سرویس با کیفیت نیاز انتقال نخواهید داشت
سابقه هم کاملا قابل بررسی هست
اینکه افرادی یک نفره هستم خوده بنده یک زمانی یک نفره بودم اما ساپورتم دقیقا مثل همین الان که 3 نفره هستیم بود . مهم اینه که به پشتیبانی اهمیت بدی باور کنید . وقتی اهمیت به پشتیبانی بدیم قطعا مشتریان خودشون بزرگترین تبلیغات هستند
نمونه بارزش لینک زیر رو مشاهده بکنید ( که البته فقط نمونه )
نظرات مشتریان 98 میزبان
و اما کیفیت پیشنهاد می کنم از این لیست خارج بشید و از بین همکاران فعال در وب هاستینگ تالک یکی رو انتخاب کنید قطعا مشاهده خواهید کرد که با قیمتی شاید کم بهترین سرویس ها رو تهیه کردین
شرکت های معروف زیاد هم کارشون خوب نیست مثلا آبتین وب تا یوزرها زیاد میشهو مصرف بالا میره بدون اطلاع سریعا هاست رو قطع میکنه و..... بیشتر به درد سایتهایی با بازدید روزانه 10 نفر میخوره
خارج از این لیست سرویس بهتری هم می تونیید تهیه کنید
یاس هاست : یاس آی تی | میزبانی وب , سرور اختصاصی
آبتین وب : .:: Abtin Web Hosting - آبتین وب میزبان مطمئن وب سایت شما ::.
ای وی هاست : ای وب هاست | هاست ثبت دامنه
وب سیب : صفحه اول - وب سیب
آسیاسازان : آسیا سازان
من ریسلری رو برای میزبانی سایت هایی که طراحی میکنیم نیاز دارم نه برای فروش مثل یک شرکت هاستینگ و سایت ها هم نهایتا بازدید روزانه 1000 نفر رو دارند
مشکل اینجاست که تازه وارد این عرصه شدم و اطلاعاتم خیلی ناقص هست بخصوص راجع به هاستینگ ، اینکه چه تعداد سایت رو با هر پلن میشه میزبانی کرد ، کدوم سرور بهتره ، اطمینان از افت نکردن کیفیت بعد از زیاد شدن سایت ها و 100 تا ابهام دیگه
چون تازه کارمو از سفر حتی تو طراحی وب :109: شروع کردم و برا همین دغدغه زیاد دارم
اما بهرحال ممنون از شما :x
میتونید سرویس های نور وب رو امتحان کنید.
اگر حجم بالا نیاز دارین. میتونم بهتون 10 تا 15 روز تست رایگان بدم.
سرورهای نور وب اختصاصی میباشد و وابسته به شرکتی نیست...یعنی به قولی نمایندگی تو نمایندگی نیست...
و مستقیم از ما نمایندگی میگیرد و در صورت تمایل هیچ اسمی از نور وب در نمایندگی شما به کار نمیره....(البته با خرید آی پی اختصاصی)
دوستانی که میگن چرا آفر دادین اینجا...اینو بگم که چون شرکتهای بزرگ بالاخره چند سالی هستن و مطمئنا باید یوزرهاشون به این حد برسه...
جای عرض اندام کمی رو به شرکتهای رقیب میدن...
بنده و گروه نور وب هیچ قصد تخریبی نسبت به شرکتی نداریم...اما مشخصا اتفاقاتی که تو بعضی از این شرکت ها افتاده رو متوجه هستین....عدم پشتیبانی مناسب ، عدم تعهد نسبت به اطلاعات مشتری
و اکثرا نداشتن سرور اختصاصی و وابسته بودن به شرکتهای دیگر (داخلی و خارجی)