ای بابا اسمی از سرور دی ال نمی بینم :d
انشالله سال دیگه واسه جبران میایم بالا :d
تبریک می گم
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا اسمی از سرور دی ال نمی بینم :d
انشالله سال دیگه واسه جبران میایم بالا :d
تبریک می گم
شرکتی که کیفیت خوب نداشته باشه و پشتیبانی خوب نمیتونه اینهمه مشتری جمع کنه شما با تعدادی کاربر تازه کار هم باید بدونی هاستینگ بیستر از خریدن یک سرور و نصب کنترل پنل هست هست یعنی اینهمه کاربر اومدن از یک شرکت بی کیفیت خرید کردن؟؟
- - - Updated - - -
شما هم همینطور متن بالا رو بخون بعد نظر بده
آقا ما قانع شدیم/ یادمو از وقتی بچه بودم میهن وب هاست با این قالبش بود
من از بعضی از این شرکت ها برای استفاده سرویس خریداری کرده ام و از بعضی هاشون هم برای تست کیفیت سرویس و پشتیبانیشون و اینکه چطور با مشتری ها صحبت میکنند سرویس خریداری کرده ام
واقعا کارشون و پشتیبانیشون با شرکت های دیگر فرق میکنه
از جمله
ایران هاست
پارس دیتا
نتافراز
******،
آیآرپاوروب
نگاه روشن پارس
جای ****** خالی نیست؟!
سلام
پس هاستینه کوش ؟ :d
اگه به تعداد باشه.تعداد سایت هایی که میزبانی میکنیم میتونستیم تو رتبه 16 تا 20 حداقل باشیم :)
البته خودمونم میدونیم که مشکل زیاد داریم و سعی مونو میکنیم بهتر باشیم . و تو این 5 6 ماهه اخیر آپتایم 100 در 100 بوده تقریبا.
اما خودمونم میدونیم تا بهترین شدن خیلی فاصله داریم. شاید اگر معیار درستی هم برای این موضوع باشه بازم جز 25 تا نباشیم. ولی چیزی که خودم میدونم بیش از خیلی از این هاستینگ ها سایت میزبانی میشه رو هاستینه !
پس معیار تعداد کاملا غلطه !
باتشکر
یا واقعا تابحال سرویس دهنده خوب ندیدین یا اینکه واقعا فکر میکنین اینها کارشون رو خوب بلدن و دارن به درستی و با کیفیت هرچه تمام تر به مشتری هاشون میرسن.
نه خیر این چنین نیست.
من از خیلی از هاست هایی که تو این لیست قرار دادین سرویس گرفتم.م
میهن وب هاست سرویس هاست پربازدید تو سایتش گذاشته ولی زمانی که میخوای بخری میگه نمیفروشم.
پارس دیو هنوز اینو نمیدونه که بابا پرتالی که واسه فروش میزاری حداقل تگ های html اون رو ببند که تو تغییر قالب به مشکل نخوریم.
درمورد مابقی هم بخوام توضیح بدم که دیگه باید کتاب بنویسم اینجا.
چند چیز خیلی مهمه به نظر من:
1-قیمت در مقابل کیفیت مناسب
2-پشتیبانی عالی
3-مسئولیت پذیری در مقابل مشتری
4-پاسخگو بودن به درخواست های مشتری در مواقع خاص
5-مشاوره عالی برای مشتری
این چند موردی که گفتم رو ، سرویس دهنده های ایرانی به درستی ارائه نمیدن. ولی خداوکیلی تو سرویس دهنده های خارجی نمیگم 100 درصد ولی تمام تلاششون رو میکنن که مشتری رازی باشه.
- - - Updated - - -
شما با نت افراز و پارس پک هم کار کرده اید دوست عزیز ؟
یا ****** ؟ یا پارس دیتا ؟ یا آی آر پاور وب ؟
بدرخواست دوستان اینو قرار میدم
برترین هاستینگ جهان: Wildwestdomains.com
درصد سهم بازار در کل دنیا: %25.3989
تعداد ارائه هاست: 33,614,950
کشور: آمریکا
اینو یادم رفت بگم که با ایران فاصله زیادی نداره:)