VPSCenter.ir -
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از پاسختون، فقط من برای سایت راه انداختن نمی خوام. تو سایت برای خرید نام هاست و دی ان اس می خواد.
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
متاسفانه سایتتون باز نمی شه
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
خیلی خوبه ولی امکان پرداخت آنلاین ندارید؟ حتماً باید واریز کنم اطلاعات فیش رو وارد کنم؟ اگه کارت به کارت کنم شماره پیگیری بدم نمی شه؟
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
متوجه نشدم پیشنهادشون چی بوده.
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
مشخصات که خیلی خوبه. شمارو هم خیلی ها تایید کردن ولی سرعت این قدر بالا نیاز ندارم. پهنای باندش نا محدود باشه بهتره
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
خیلی ممنون، سایتتونو دیدم. پلن 2 ویندوز تقریباً خوب بود. ولی مشخصات بالاتر با قیمت کمتر پیشنهاد شده و ضمناً با الزام رعایت کپی رایت مشکل دارم.
http://www.gignic.com/windows.php: The requested URL /windows.php was not found on this server.
شما بعد از واریز کافیه در قسمت ثبت فیش بانکی نام بانک و شماره پیگیری رو ثبت کنید یا اینکه از طریق ارسال تیکت در سایت اعلام کنید واریز شد. درخواست شما سریعا پیگیری میشه. اگر باز هم مشکلی بود از طریق ایمیل هم می تونید با ما در ارتباط باشید. poshtiban.server@gmail.com