پاسخ : 1 ترابایت نمیاندگی می خوام تضمینی
همه چیز فضا و پهنای باند نیست
یک مثال می زنم
شرط زندگی کردن فقط نفس کشیدن نیست، تعقل، فهم، خوردن و آشامیدن و ...
هر سرور می تواندمقدار خواصی از درخواست ها را پاسخگو باشد
ضمن المثال رایانه شخصی شما نمی تواند بصورت همزمان یلم و موسیقی پخش کند، برنامه پریمیر رندر کند، با کتیا سازه رسم کنید، NEED FOR SPEED بازی کنید؛ اینترنت بروید و ...
و همچنین سایت هایی ریسلر نامحدود ارائه می دهند ماهیانه 5 دلار و یا کمتر و یا بیشتر... در اصل فضا و پهنای باند نامحدود اما با Cpu Usage ومحدودیت های سخت افزاری دیگر.
من میتونم اگر خواستید یه سرور توی دیتاسنترمعروفی براتون اجاره کرده و مدیریت کنم و به شما اکانت رسیلری اعطا کنم تا بدون نیاز به تخصص راحت کاراتون رو انجام بدین، اگر خواستین هم مدیریت کل سرور هم دست خودتون هستش و من تنها مدیریت نرم افزاری میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
همه چیز فضا و پهنای باند نیست
یک مثال می زنم
شرط زندگی کردن فقط نفس کشیدن نیست، تعقل، فهم، خوردن و آشامیدن و ...
هر سرور می تواندمقدار خواصی از درخواست ها را پاسخگو باشد
ضمن المثال رایانه شخصی شما نمی تواند بصورت همزمان یلم و موسیقی پخش کند، برنامه پریمیر رندر کند، با کتیا سازه رسم کنید، NEED FOR SPEED بازی کنید؛ اینترنت بروید و ...
و همچنین سایت هایی ریسلر نامحدود ارائه می دهند ماهیانه 5 دلار و یا کمتر و یا بیشتر... در اصل فضا و پهنای باند نامحدود اما با Cpu Usage ومحدودیت های سخت افزاری دیگر.
دوست عزیز شما صحیح میگین من هم نگفتم نا محدود من تضمینی می خوام اونم وارز و شرکتی که بعدا جایی که رسیلر گرفته نگه ساییتتو می بندم یا خدماتشو قطع کنه یا کلا خودش بی خیال نمایندگی .. بشه سایت من و کسایی که هم از من نمایندگی گرفتن چند هفته بسته شه
تضمینی می خوام تو بالا هم گفتم 1 ترا با سایت آپلود سنتر کم نیاره تو سی پی یو یا ... از 1 ترا هم 1023 مگ رو کامل پر می کنم و 1 مگ واسه روز مبادا و بهتر لود شدن سایت می مونه
فکر نکنم همچین کسی پیدا شه؟؟؟!!!!!!!!!!
سایتتو آپدیت میکنی بیا ....
کلی ارور داده
دوست گرامی شما هنوز نگفتی معیار قیمتت تا چه اندازه هست. شما قیمت رو بگو ما بهت آفر بدیم. چون این پول هست که تایین میکنه سرور خوب رو..شما کافیه بگی پول مهم نیست رو سرور هلند leasweb چیزی بهت میدم درجا فوق تخیلی!! 1 ترابایت هم پیشکش من بهت 20 تا هارد 500 گیگ میبندم روش! ولی قیمت همچین سرورهایی که کم نیارند بسیار بسیار گران هست. پس شما لطف کن اول بگو چه حدودی قیمت میخوای ما هم بهت بهترین پیشنهاد رو بدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vb_meshki
دوست عزیز شما صحیح میگین من هم نگفتم نا محدود من تضمینی می خوام اونم وارز و شرکتی که بعدا جایی که رسیلر گرفته نگه ساییتتو می بندم یا خدماتشو قطع کنه یا کلا خودش بی خیال نمایندگی .. بشه سایت من و کسایی که هم از من نمایندگی گرفتن چند هفته بسته شه
تضمینی می خوام تو بالا هم گفتم 1 ترا با سایت آپلود سنتر کم نیاره تو سی پی یو یا ... از 1 ترا هم 1023 مگ رو کامل پر می کنم و 1 مگ واسه روز مبادا و بهتر لود شدن سایت می مونه
فکر نکنم همچین کسی پیدا شه؟؟؟!!!!!!!!!!
شما یک گیگ میخوای یا یک ترابایت ؟!
1 ترا میگیری که 1023 مگ پر کنی ؟!
کدومش رو اشتباه نوشتی ؟!
کلیه امکانات و فضا نامحدود میدم بهتون تضمینی مخصوص وب سایت پربازدید و ..... اما فقط سایت نه دانلود
در صورت سرور اختصاصی تا سقف 150 هزار تومن / 1 ترابایت فضا / 5 ترابایت پهنای باند / رم 8 / سی پی i7 در خدمتیم /
از معتبرترین دیتا سنتر های آلمان / فرانسه / هلند /
VPS های وارز ما رو مشاهده بفرمایید حداکثر فضا 160 گیگ هست
http://mehrhost.com/vps.html
اگر کافی نیست با ماهانه 285 هزار تومان :
1 ترابایت فضا
با Quad Core Xeon X3220
و 8 گیگ رم
+ 5000 گیگ پهنای باند ماهانه
+ سی پانل تقدیم شما می کنیم کاملاً وارز سرور در هلند
موفق باشید.