متاسفانه با همه تلاشی که نت افراز کرده در هر صورت بخشی از اعتبارش به خاطر یه سهل انگاری ( بکاپ نداشتن بر روی سرور دیگر ) از بین رفت.
با این وجود من بازم نت افراز رو قبول دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه با همه تلاشی که نت افراز کرده در هر صورت بخشی از اعتبارش به خاطر یه سهل انگاری ( بکاپ نداشتن بر روی سرور دیگر ) از بین رفت.
با این وجود من بازم نت افراز رو قبول دارم
هاستینگی که بک آپ هاشو تو همون سرور ذخیره میکنه بهتره همین بلا سرش بیاد ، خداوکیلی چی فکر کردن که بک آپ های یک سرورو تو همون سرور سیو کردن من که نمیدونم والا بیخیال مبارکشون باشه
باز از هیچی بهتره ...
تو این یک ماه هم ملت یا از صفر شروع کردن یا بیخیال شدن که با این خبر دوباره بر می گردن ...
سلام
تبریک میگم به شرکت همکار و عزیز که با تلاش زیاد نشان داد تعهد و مسئولیت پذیری بالایی دارند
امید واریم بیش از پیش موفق و پیروز باشید
..........
یک پرسش از کاربرانی داریم که با اینکه حق دارند از این مورد ناراحت باشند اما آیا تا به امروز حاضر بوده اند هزینه ای به سرویس دهنده بدهند برای بک آپ ؟ آیا وقتی جایی هزینه بک آپ میگیرد همین کاربران نیستند که اعلام میکنند این هزینه زیادی است و سرویس دهنده دیگری را انتخاب میکنند؟
تا زمانی که ما بابت سرویسی که میگیریم هزینه معقول ندهیم نباید توقع بالا تری از سرویس دهنده داشته باشیم
.......
دقت داشته باشید در همه جای دنیا در همه دیتا سنتر ها سرویس بک آپ فقط و فقط یک سرویس است که به شما ارائه میدهند و تعهدی بابت سلامت دیتا و غیره نمیدهند و به کاربران اعلام میکنند نسبت به مهم بودن اطلاعات خود در جاهای مختلف بک آپ داشته باشید
وقتی میگویید بازدید فلان داشتیم سایت معتبر داشتیم . برای من این پرسش پیش می آید چرا پس زحمت به خود ندادید از این اطلاعات مهم خود یک بک آپ ناچیز در کامپیوتر یا فضاهای اینترنتی دیگر داشته باشید؟؟؟ مهم بودن سایت برای مدیرش کلامی نباید باشد عملی هم میباشد
وظیفه اتش نشانی خاموش کردن اتش است اما ما هم خانه را مجهز به کپسول و سیستم حریق میکنیم .
موفق وپیروز
دوست عزیز حرف شما درسته
من خودم از سایتهام که شاید خیلی مهم نباشند هم همیشه دائم بک آپ میگیرم
چه برسه به دوستانی که میگن سایتای مهم داشتن
ولی این هیچی از مسئولیت نت افراز کم نمیکنه
خصوصا وقتی ادعای بک آپ کامل داشتن
نت افراز | خرید هاست اشتراکی
وقتی خودش میگه هفتگی ب آپ کامل داریم پس باید پایبند باشه به تعهدش
درس عبرتی باشه برای بقیه شرکت ها که زیاد روی سرویس دهنده های آلمان حساب نکنند :68:
باز خداراشکر که اطلاعات برگشت...
ناشکری نکنید!
خوب بود اطلاعاتتون برای همیشه نابود میشد؟؟
باز خوبه تونستن پس بگیرن