پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]
از امروز صبح یک سفارش دادیم هنوز نه خبری از تحویل سرویس شده نه خبری از جواب تیکت.... مچکریم از شما بزرگترین سرویس دهنده ایران ;-) اگه سره کاریه بگید از جای دیگه تهیه کنیم و شعار تحویل دو ساعته هم بزارید واسه بچه های سر کوچتون که عروسک بازی می کنند! بنده که تا الان راضی نبودم...
پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
از امروز صبح یک سفارش دادیم هنوز نه خبری از تحویل سرویس شده نه خبری از جواب تیکت.... مچکریم از شما بزرگترین سرویس دهنده ایران ;-) اگه سره کاریه بگید از جای دیگه تهیه کنیم و شعار تحویل دو ساعته هم بزارید واسه بچه های سر کوچتون که عروسک بازی می کنند! بنده که تا الان راضی نبودم...
درود سفارشات یک مقدار زیاد هست
تا صبح تحویل خواهد شد
با عرض پوزش به خاطر تاخیر پیش اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود سفارشات یک مقدار زیاد هست
تا صبح تحویل خواهد شد
بنده برای ۸ صبح نیاز دارم اگر.اماده نشد بگید حساب شرکت رو براتون ارسال کنم عودت بدید
و اگر جواب تیکت میدادید انقدر ماهم سرگردم نبودیم
باز هم.تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
بنده برای ۸ صبح نیاز دارم اگر.اماده نشد بگید حساب شرکت رو براتون ارسال کنم عودت بدید
و اگر جواب تیکت میدادید انقدر ماهم سرگردم نبودیم
باز هم.تشکر
تا چند ساعت حتما تقدیتون خواهد شد
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
x00t
لطفا به سوال بنده جواب بدین و در مورد این متن :
توضیح کامل بفرمایین !!
شما فرمودین که بزرگترین فروشنده ی سرور مجازی در کشور ایران هستین این حرفتون این معنی رو میده که بیشترین مشتری رو در کشور شما در بخش سرور مجازی به خودتون اختصاص دادین !!
لطفا بخاطر اینکه توهینی به شعور کاربران نشه این گفته ی خودتون و ثابت کنین و با دلیل و سند و مدرک بفرمایین که بیشترین مشتری رو در بین تمام فروشنده های سرور مجازی در کشور دارین !!
اگه هم نمیتونین اثباتش کنین نوشته ی مورد نظر و پاک کرده و از تموم کاربران معذرت خواهی کنین .
سپاس
سلام
منم همین سوال برام پیش اومد
میشه اینو ثابت کنید ؟چون خیلی جالبه شما بزرگترین هستید و ما تازه اسمتونو شنیدیم
این صفحه هم در آفر های قبلیتون خیلی جالب بود
http://www.webhostingtalk.ir/f15/107345/index5.html
باسلام
در مورد پورت 10گیگ توضیح بدید ممون میشیم که از کدام نوع پورت میباشد؟
Unmetered 10Gbps Port - Contended
Unmetered 10Gbps Port - 2Gbps Guaranteed [**Equivalent to 642TB/month**]
Unmetered 10Gbps Port - 10Gbps Guaranteed [**Equivalent to 3210TB/month**]
فکر میکنم نوع اول با گارانتی 1Gbps باشد!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
در مورد پورت 10گیگ توضیح بدید ممون میشیم که از کدام نوع پورت میباشد؟
Unmetered 10Gbps Port - Contended
Unmetered 10Gbps Port - 2Gbps Guaranteed [**Equivalent to 642TB/month**]
Unmetered 10Gbps Port - 10Gbps Guaranteed [**Equivalent to 3210TB/month**]
فکر میکنم نوع اول با گارانتی 1Gbps باشد!
موفق باشید
درود
لطفا این موارد رو در جایی به غیر از تاپیک فروش مطرح کنید جناب تاج دینی
با اندازه کافی در همین تاپیک کاربر داریم که تلاش میکنند تاپیک منحرف شود
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
لطفا این موارد رو در جایی به غیر از تاپیک فروش مطرح کنید جناب تاج دینی
با اندازه کافی در همین تاپیک کاربر داریم که قصد منحرف تاپیک رو دارند
ارادتمند
سلام
مگه سوالی آقای تاجدینی چیه ایشون میگن در مورد پورت توضیح بدین .
لطفا به سوال ها هم که پرسیده شده پاسخ بدین
چون من قصد خرید از بزرگترین فروشنده وی پی اسو دارم.
سرویس های معمولی انگلیس
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
لوکیشن: انگلستان |
|
11500 تومان
جمع دو کور چند مگاهرتز است ؟