به این تیم بسپارید امنیت سایتتان را .:::: پرتال امنیتی و تحقیقاتی ایران هک ::::.
نمایش نسخه قابل چاپ
به این تیم بسپارید امنیت سایتتان را .:::: پرتال امنیتی و تحقیقاتی ایران هک ::::.
پ.خ شد.
اگه واقعا براتون اهمیت داره باید بدین دست آدمای کار بلد.
مدیریت گروه امنیتی امپرور انجام میدن(البته با هزینه ها نا چیزشون:d)
ببینید الان یک ماهه امنیت رو همه ول کردن حتی شرکت php الان باید ببینم نسخه php شما چیه ! چون الان نسخه های زیر 5.4 دارای باگ خیلی قوی هستن
امیدوارم من رو بشناسید از همون تیم امنیتی ایران هک هستم اگه خواستید میتونم براتون اینکار رو انجام بدم
ببخشید امپراطوری که میگید 2بار توسط تیم ایران هک ( هک شد ) من بهترین تیمی که دیدم خدای این کار باشه فقط ایران هک مدیرش بنده باهاشون کار کردم و دوستام ... تایید میشه مبلغ ناچیزی میدید تا اخر امر خیالتون راحت هست دیگه از اسکریپت هم نمیشید .
- - - Updated - - -
من شمارو کمی میشناسم دیدم تو انجمن MR XPR فعالیت دارید
بله
ولی کارشون خوبه
تازگیا هم توسط آقا مجید هک شد.
لطفا بحث رو عوض نکنین
جالبه
اون وقت ميشه نام ببريد باگ نسخه زير 5.4 رو ؟ مثلا 5.3.28 كه جزو اين حرف شماست چه باگي امنيتيي داره؟
تا جايي كه بنده اطلاع دارم از نسخه 5.3.9 به بعد باگ امنيتي جديي وجود نداشته!
بي خيالي مديران سرور و هاستينگ هايي كه بدون دانش فني وارد ميدان ميشند جزو باگ هاي php نيست!
ممنون ی اشنایی قبلی با این سایت دارم.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------
ممنون بنظر شما چقدر هزینه داره؟نقل قول:
پ.خ شد.
اگه واقعا براتون اهمیت داره باید بدین دست آدمای کار بلد.
مدیریت گروه امنیتی امپرور انجام میدن(البته با هزینه ها نا چیزشون:d)
-----------------------------------------------------------------
صندوق پیام خصوصی تون رو خالی میکنید! کارتون دارم!نقل قول:
ببینید الان یک ماهه امنیت رو همه ول کردن حتی شرکت php الان باید ببینم نسخه php شما چیه ! چون الان نسخه های زیر 5.4 دارای باگ خیلی قوی هستن
امیدوارم من رو بشناسید از همون تیم امنیتی ایران هک هستم اگه خواستید میتونم براتون اینکار رو انجام بدم
-----------------------------------------------------------------