پاسخ : کجا خوب برای adsl سرویس میده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
اقا دم تمام دوستان گــــــــــــــــــــــــ ـرم از جمله وحید که مارو با راهنمایی هاش به راه راست هدایت کرد،:d
اقا من نظرم رو شاتل رفت پس برم برا خرید دیگه؟
شاتل قم که من خبر دارم بطور فوق العاده افتضاح کش داره ! برا شما که وبمستری و چند مدت یبار خودت میخوای سرور سایتت رو عوض کنی درد سره ! بازم جاهای دیگشو نمیدونم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
شاتل قم که من خبر دارم بطور فوق العاده افتضاح کش داره ! برا شما که وبمستری و چند مدت یبار خودت میخوای سرور سایتت رو عوض کنی درد سره ! بازم جاهای دیگشو نمیدونم...
باریک این نکته باحالی بود ولی من قم زندگی نمیکنم UST :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
ممد چه عجب دیدیمت این کتابت رو نمیخوای بیای بگیری؟:d
اسیا تک میگن پشتیبانیش چیزی هست :d
چرا بت میزنگم. شمارتو بده.
آسیاتکم کش داره / ساپورت جالبی نداره
ولی واسه یه حرفه ای این چیزا مهم نیست :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad
شاتل قم مسخره بازیه، یهو می بینی تو جیمیل ایمیل های 1 هفته پیش رو می بینی :d دورغ که شاخ و دم نداره
ولی می دونم شاتل شرکت ***ی هست، قبلا پوس منو کنده!
من توی قم صبانت استفاده می کنم، پهنای باند رو خیلی ارزون می ده، فقط صبح تا ظهر چون با ادارات قرارداد داره سرعتش کمه، از ساعت 3 تا 7 صبح هم دیگه همه تو خط دانلود رایگان :d دایل اپ سرعتش بیشتره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
شاتل قم پارسال خوب بود ولی چند ماهی هست که کاربراش زیاد شدند و وضعیت نرمالی نداره !
موقعی که بارون میاد ، میافته به روغن سوزی و یکسره قطع و وصل میشه ... ، البته اخیرا بعضی موقع هم ریپ میزنه.
کش هم که داره ، بی نهایت ....... ;;)
شبا از ساعت یک تا 7 صبح هم که رایگان هست سرعتش شدیدا کم میشه از دیال اپ هم کمتر . :59:
توی قم شرکتی هست به نام jamejamisp.ir که با استفاده از پورت های فن آوا و پهنای باند "صدا و سیما داره اینترنت پر سرعت ارائه می ده
از قابلیت های خوب سرویس این شرکت مولتی یوزر بودن هست، یعنی با یک یوزر می تونن چند نفر کانکت بشن، تعرفه 128 مناسبی داره بقیش ...
البته من بصورت مداوم تستش نکردم
امیدوارم بتونن خوب خوب موفق بشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
آسیاتک / 3 ماهه 40.500 / 9 گیگ / 512 کیلوبیت / سرعت ثابت / من راضی، آسیاتک راضی، چیز لق قاضی :دی
این دیگه چه نوع تبلیغیه ؟! :-w تو پستا هم باید تبلیغ بدین :-w
بابا چقدر از قافله عقبی. تو پستم گفتم که اسیاتک گرون کرد .
الان ۵۱۲ سه ماهه ۶ گیگ ۴۶ تومن . + هرگیگ اضافی نزدیگ ۵ تومن
یعنی اگه بخای ۳ ماهه ۹ گیگ ۵۱۲ داشته باشی میشه ۶۰ تومن ناقابل ( یعنی ۵۰٪ گرون کرده )
حالا اون پستتو ادیت کن
همه ناراضی . آسیاتک که راضی (از خداشه) گور پدر قاضی
در مورد داتک خبر رسيده که تو بعضی از ساعات روز ssl جيميل رو تغيير ميده و بنابراين ssl جيميل خطا ميده و کار نميکنه که اين باعث ميشه بتونه به ايميل ها دسترسی داشته باشه و اون رو بخونه! :دی
پس داتک نخريد که داره جاسوسی ميکنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
در مورد داتک خبر رسيده که تو بعضی از ساعات روز ssl جيميل رو تغيير ميده و بنابراين ssl جيميل خطا ميده و کار نميکنه که اين باعث ميشه بتونه به ايميل ها دسترسی داشته باشه و اون رو بخونه! :دی
پس داتک نخريد که داره جاسوسی ميکنه!
چی میگیییییییییییییییییییییی ییی !
اولن واسه جاسوسی isp ها کاره ای نیستن . اونا مجبورا هرچی بشون دستور میدن اطاعت کنن.
اگه جاسوسی اینا هم بخشنامه ای بیاد واسه همه isp ها میاد نه فقط داتک یا فلان.
فقط ممکنه یکی زود اون بخشنامه رو عملی کنه یکی دیر
خلاصه دیرو زود داره سوخت و سوز هم داره هیچ بتر*** هم داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0x21HATE
چی میگیییییییییییییییییییییی ییی !
اولن واسه جاسوسی isp ها کاره ای نیستن . اونا مجبورا هرچی بشون دستور میدن اطاعت کنن.
اگه جاسوسی اینا هم بخشنامه ای بیاد واسه همه isp ها میاد نه فقط داتک یا فلان.
فقط ممکنه یکی زود اون بخشنامه رو عملی کنه یکی دیر
خلاصه دیرو زود داره سوخت و سوز هم داره هیچ بتر*** هم داره .
در هر حال اين مسئله ای نيست که بشه ساده ازش گذشت!
اگر مشتريانشون بدونن لاقل دو بار زنگ ميزنن و شاکی ميشن!
فعلا هم که داتک اين به قول شما بخشنامه رو اجرا کرده! اگر بقيه هم دارند اجرا ميکنن بگيد!
ما که فعلا با سپنتا اين مشکل رو نداريم!