پاسخ : انتقال دیتابیس غیر هم نام! از یک هاست به هاست دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
MYSQL DUMPERنیاز به دسترسی اس اس اچ دارد و یک مشترک که دسترسی ندارد!
حداقل 10 بار از این اسکریپت استفاده کردم
در اون نیاز به ssh ندیدم
فقط لازمه نام کاربری و رمز عبور هاست اول و همچنین هاست دوم رو داشته باشی و روی هر دو هاست نصب کنی
در هاست اول بک آپ بگیری در هاست دوم ریستور کنی
همین
درود بر شما اگر کنترل پنلتون دایرکت ادمین و یا سی پنل به هست به صورت زیر عمل کنید
از دیتابیستون در هاست a بکاپ تهیه کنید و به هاست b برید و یک دیتابیس با هر نامی که میخوایید بسازید و یوزرشم بسازید و اد کنید
سپس اگر به ssh دست رسی دارید با دستور
mysql -u username -p namebd < dbold.sql
دیتابیس رو راحت ریستور کنید ! اگر هم دست رسی ندارید بکاپ دیتابیس رو بدید به میزبانتون براتون ریستور کنند ! کار سخت و شاخی نیست! و به اسم دیتابیس ها هم هیچ ربطی نداره عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود بر شما اگر کنترل پنلتون دایرکت ادمین و یا سی پنل به هست به صورت زیر عمل کنید
از دیتابیستون در هاست a بکاپ تهیه کنید و به هاست b برید و یک دیتابیس با هر نامی که میخوایید بسازید و یوزرشم بسازید و اد کنید
سپس اگر به ssh دست رسی دارید با دستور
mysql -u username -p namebd < dbold.sql
دیتابیس رو راحت ریستور کنید ! اگر هم دست رسی ندارید بکاپ دیتابیس رو بدید به میزبانتون براتون ریستور کنند ! کار سخت و شاخی نیست! و به اسم دیتابیس ها هم هیچ ربطی نداره عزیز
دسترسی ssh رو چه طور تست کنم که دارم یا نه؟ البته بعید می دونم که دسترسی داشته باشم. و دیگر اینکه توی پست اول نوشته بودم که میزبان های هاستم در این زمینه همکاری نمی کنند و در پاسخ به تیکت من نوشته اند که لطفا از یک برنامه نویس برای این کار کمک بخواهید چون شامل پشتیبانی هاست نمی شود!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hgh11
دسترسی ssh رو چه طور تست کنم که دارم یا نه؟ البته بعید می دونم که دسترسی داشته باشم. و دیگر اینکه توی پست اول نوشته بودم که میزبان های هاستم در این زمینه همکاری نمی کنند و در پاسخ به تیکت من نوشته اند که لطفا از یک برنامه نویس برای این کار کمک بخواهید چون شامل پشتیبانی هاست نمی شود!!!
دوست عزیز چرا روشی که میگم رو تست نمی کنید واقعا ؟
باور کنید آسون ترین راه رو پیشنهاد دادم به شما که نیاز به هیچی نداره فقط لازمه یوزر و پسورد هاست اول و هاست دوم رو داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hgh11
ریستور دیتابیس و.. وظیفه میزبان شماست و باید انجام بدن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
دوست عزیز چرا روشی که میگم رو تست نمی کنید واقعا ؟
باور کنید آسون ترین راه رو پیشنهاد دادم به شما که نیاز به هیچی نداره فقط لازمه یوزر و پسورد هاست اول و هاست دوم رو داشته باشید
من که از خدامه برادر شما فقط گفتید my sql dumper نفرمودید چه مراحلی باید انجام بشه. در ضمن من User و Pass جفت هاست ها رو هم دارم. به پنل phpmyadmin هم دسترسی دارم. چه کار باید انجام بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hgh11
من که از خدامه برادر شما فقط گفتید my sql dumper نفرمودید چه مراحلی باید انجام بشه. در ضمن من User و Pass جفت هاست ها رو هم دارم. به پنل phpmyadmin هم دسترسی دارم. چه کار باید انجام بدم؟
سلام جسارت نباشه دوست عزیز ولی بنده خدا اسم داده یه سرچ کن تو گوگل
خدمت شما - هلو برو تو گلو
سایت اصلی برای دانلود اسکریپت : (چون نویسنده های اسکریپت آلمانی هستن فیلم آموزش به زبان آلمانی هست اما تو فرومشون به سوالات انگلیسی جواب میدن)
MySQLDumper - Backup your MySQL-Database (e.g. forum, guestbooks and online shops)
اینم بهترین آموزش به زبان انگلیسی موجود - گام به گام از نصب تا نحوه استفاده
Setting up mySQLdumper of a JaguarPC Server | 14590 | JaguarPC
ممنون از دوستانی که پیشنهاد دادن که من از My Sql Dumper استفاده کنم. اما متاسفانه من تو بد شرایطی هستم و به دلیل منقضی شدن هاست اول، فقط به کنترل پنل هاست و پنل PhpMyAdmin هست قبلی دسترسی دارم و امکام دسترسی و اتصال و آپلود در ftp وجود ندارد. :-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hgh11
ممنون از دوستانی که پیشنهاد دادن که من از My Sql Dumper استفاده کنم. اما متاسفانه من تو بد شرایطی هستم و به دلیل منقضی شدن هاست اول، فقط به کنترل پنل هاست و پنل PhpMyAdmin هست قبلی دسترسی دارم و امکام دسترسی و اتصال و آپلود در ftp وجود ندارد. :-(
برای چند ساعت از میزبان اول وقت بگیرید و به سرعت کار بک آپ گیری و انتقال با my sql dumper رو انجام بدید
اگر همون ابتدا که راهنمایی کردم توجه می کردین 100 % مشکلتون حل شده بود اما دنبال راه های متفرقه بودین
مشکلی نیست امیدوارم میزبان اول اونقد درک داشته باشه که اطلاعات شما قراره منتقل بشه و همکاری کنه