داداش :d
این پینگی که داریو من از سرور ایران میگیرم اینجوریه
میشه گفت تو ایران این پینگ شما خیلی خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
پشتیبانی مخابراط طی دوره ای قبل از استخدام آموزشات لازم جهت پیچوندن مراجعین رو به صورت حرفه ای میبینن
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=49
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 162ms, Maximum = 166ms, Average = 163ms
پینگ در ساعت 2:30 بعدازظهر.
عزیزان زیاد جدی نگیرید این اینترنت ایرانه. اینترنتی که مخصوصاً جلوش رو میگیرن
یه روز خوندم همراه اول میخواست 4g بشه جلوشو گرفتن
از نظر بنده بهترین دست رسی اینترنت مخابرات در استان خراسان رضوی هست ! چون خوبه سرویس هاش اینجا !
ولی در استان های دیگه همه ناراحتن و شاکین ! و حیقتن هم زنگ میزنی ! یا اون خانوم یا آقا تازه از خواب بیدار شده !یا طلب باباشو داره ! آخرشم میگه سیستممون فلانه ! دی ان اس ست کنید ! بعد هم تمام !
من هم تماس گرفتم که درست جواب ندادن....
هم حضوری رفتم...
حضوری رفتیم میگه...به 2020 زنگ بزن...میگم میگه 4 دقیقه انتظار 12 دقیقه هم شده جواب ندادن....
میگه به 7878 زنگ بزن بگو 2020 اینطوریه :|
خدا لعنتشون کنه....سرویس نامحدود گرفتیم...تازه حضوری رفتم فهمیدم که حجمی شده و حجم مصرفی رو روی قبض تلفن حساب میکنن....
این ***ی بزرگیه...اگه 1 میلیون نفر مثل من باشن و ماهیانه مبلغی بین 30 تا 50 هزار تومان پول حجم براشون بیاد بدون اینکه خبر داشته باشن....حساب کنید....
این ***ی رو.....خدا لعنتشون کنه....من فیبر نوری هستم منطقه 22 همش دیسکانکتی دارم....
نه مبین نت و ایرانسل خوب آنتن میده....البته جفتشون آشغالن....از شرکتهای دیگه هم نمیتونم adsl بگیرم....
بیشتر نقاط ایران به این مرض لا علاج مبطلا شدن :)))) اقا برای ظهور اینترنت خوب دعا کنید ماهم اینجا به این وضع دچاریم اینجا کرمانشاه ای لاو یو وب هاستینگ تالک
مبین نت منطقه ما آنتن دهیش خوبه اما متاسفانه سرویس نامحدودشون ضریب یک به 10 یعنی بیچاره میشم :|
تازه قیمت هاشون هم خیلی بالاست ..
دوستان راه حلی دارند ؟
ما هم همینطور فقط صبح ها عالیه که ما نیستیم
ظهر که کلن انگار دیال آپه شب هم نصفه