این الان دقیقا یعنی چی؟!نقل قول:
یه مشکلی که هست فشار دانلود خیلی زیاده روی سرور و آخر شب ها طوری میشه که اسپید دانلود میرسه به 1 کیلوبایت یا حتی کمتر!
به نظر شما چرا شب ها افت سرعت دارید؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
این الان دقیقا یعنی چی؟!نقل قول:
یه مشکلی که هست فشار دانلود خیلی زیاده روی سرور و آخر شب ها طوری میشه که اسپید دانلود میرسه به 1 کیلوبایت یا حتی کمتر!
به نظر شما چرا شب ها افت سرعت دارید؟!
پیشنهاد بنده استفاده از لینوکس و nginx هستش فک کنم خیلی خوب نتیجه بده، گرچه شما یه چک کنید ببینید هنگام دانلود، درست زمانی که افت سرعت شدید دارید کدام یک از منابع شما بیشتر مصرف میشه، سی پی یو، رم یا حتی پهنای باند...
هرکدام از اینها میتونه دلیلی برای مشکل شما باشه وهرکدام میتونه شما رو محدود کنه، بهتره این موارد رو نیز بررسی نمایید.
احتمالش میتونه از این باشه که توی تنظیمات iis ساخت کانکشن و پهنای باند رو روی نامحدود نزاشته باشید و با بار ترافیک از اون حد پهنای باند به مشکل میخورید !!
از دوستان ممنونم بابت پاسخشون
شب ها مصرف رم خیلی بالا میره طوری که سرور ریسیت میشه(رم 8 گیگ) ولی سی پی یو زیاد مصرف نمیشه
در iis همه چیز رو نامحدود کردم
جالبیش اینجاست که این مشکل فقط شب ها پیش میاد و شب ها فشار دانلود خیلی زیاد هست
از دوستان کسی اینجا nginx میتونه روی win 2008 نصب کنه به جای iis؟
بنده میتونم براتون Nginx رو روی لینوکس نصب کنم، از اینکه بشه روی ویندوز نصب کرد اطلاعی ندارم.درضمن طبیعی هستش که شب ها میزان دانلود ها افزایش پیدا میکنه...
یکی از دوستان میگفتند روی ویندوز هم میشه nginx نصب کرد.
بالاخره اگه نشد باید بریم به سمت فایل زیلا یا ویندوز سرور 2012
ببین عزیز بنده خودم سایت فیلم دارم، اول یا اخرش باید بری سمت لینوکس، از ما گفتن بود...کافیه یه نگاه به سایت های بزرگ بندازی و ازشون سوال کنی از چه سروری استفاده میکنند، درضمن اگه شما داری از وی پی اس استفاده میکنی، بزودی ناچار به استفاده از سرور اختصاصی خواهی شد.
شما پیگیر گراف مصرف پپهنای باند در طول روز ، هفته و ماه گذشته باشید
احتمال زیاد با مشکل پر شدن پورت مواجه هستید، که در سایت های رایگان امری طبیعی است.
یک راهنمایی برای شما
ویندوز برای php ساخته نشده
iis , wamp , xampp , esayphp ,... تمام این ها در زمان دانلود زیاد از سرور متوقف می شوند
بهتره از سیستم عامل لینوکس برای این کار استفاده کنید