موقعیت سرور شما کجاست و از کدام دیتا سنتر است؟اگر امکان دارد مشخصات سخت افزار تون رو بگید
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی موقیعیتش کنار دستمه o:-)
سرورم HP g7 دارم که دارم به 200 کابر داخل شرکت سرویس میدم...
اگر کنار دستتون هست پیشنهاد میکنم روی مجازی ساز نصب نکنید و مستقیما روی سخت افزار نصب کنید و حتما این نکته رو مد نظر داشته باشید که هنگام نصب کلیه اطلاعات هارد شما فرمت خواهد شد.اگر اصرار دارید روی مجازی ساز نصب کنید تنها چیزی که به فکر بنده میرسه و ممکنه مشکل شما هم از اونجا ناشی بشه esxi 5.5 هست چون با هر سخت افزاری سازگاری نداره و اکثر دیتا سنترهای معتبر نیز همچنان از esxi 5.1 استفاده میکنند.لطفا قبل از نصب مجدد ایزو سنتوس را نصب کنید و تست بفرمایید ایا بدون مشکل نصب و بارگذاری خواهد شد یا خیر.جواب را بفرمایید تا بیشتر شما را راهنمایی کنم.در نهایت اگر با راهنماییهای بنده مشکل حل نشد توی فرصت مناسب اموزش کامل و محدودیتهای نصب رو براتون قرار میدم .
esxi 5.1 رو نصب میکنم و تست میکنم ، نتیجه اشو هم میگم
تو سایت خود این کارته رفتم نوشته از esxi پشتیبانی نمیکنه!!! :62:
ممنون
روی esxi 5.1 هم نصب کردم جواب نداد...:62:
بی خیالش شدم. 8-|
ممنون دوستان از وقتی که گذاشتید و راهنماییم کردید...=D>
من شرمندم که نمیتونم فعلا براتون اموزش ok کنم تایم خالی برای تهیه فایل اموزش رو ندارم.میشه بفرمایید ایا ساکن تهران یا کرج هستید؟همکار ما در تهران عضو برجسته انجمن لینوکس نتورکینگ دانشگاه شریف میتوانند به صورت حضوری براتون راه اندازی کنند و بهتون اموزش های لازم رو بدهند.میتونید جهت هماهنگی های لازم با شماره بنده که در امضا میباشد تماس بگیرید.