یعنی کسی که سرور اختصاصی داره به vps ها هم دست رسی داره ؟ و میتونه فایل هارو از تویه روت بزنه؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی کسی که سرور اختصاصی داره به vps ها هم دست رسی داره ؟ و میتونه فایل هارو از تویه روت بزنه؟؟؟؟
به نظر من،
کافیست از جای خرید کنید که شما را یک کاربر عادی متصور شود. همین.
شخصا هر نوع رمز گذاری روی سیستم های مجازی را نا امن می دونم. این را در استک آورفلو بحث مفصل شد و اثبات شد، به هر حال هر قفلی باز شدنیست خصوصا اگر طرف وقت و قدرت عمل بالایی که ادمین سرور روی vps شما دارد را هم داشته باشد.
به نظر من کدتون رو با برنامه هایی مثل source gardian تحت دامنه و آی پی لایسنس کنید تا کاملا خیالتون راحت باشه
این جوری حتی اگه کسی فایل هاتون رو هم دانلود کنه امکان دیکد وجود نداره براش و کد ها فقط و فقط تحت همون دامنه و ای پی کار میکنه
سوالی داستید در خدمتم
x0r دوست عزیز،
هر کاری کنند، باز هم راه حل برای رمز گشایش هست.
باز تاکید می کنم این بحث خیلی قدیمی هست و بهترین راهکار پنهان نمودن پروژه های این دست قبل از انتشار است. دنبال راهکار امنیت نباشید.
شرکت اپل و سامسونگ که غول هستند هم بعد از سالها هنوز الویت را در پنهان کردن پروژه ها میدونند تا مثلا رمز گزاری و ... . مثلا شرکت اپل در قالب یک شرکت خودروسازی (جهت مسیریاب خودرو) سفارش برخی قطعات سخت افزاریش مورد نیازش را به شرکت ها می دهد نه از طرف فاکس کن.
سلام
بهترین راه خرید سرور مجازی به صورت مستقیم از دیتاسنتر های خارجی هست
امکان داره. مگر از جای معتبر خرید کنید. شما از کجا خرید کردید ? پ خ بفرستید
M.Abooali
شما میتونید سورس گاردین یا زند را دیکد کنید؟