پاسخ : تاثیر پسوند دامین ها بر سئو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
چون دوستمون بادليل فرمودند من حرفم روكاملا پس ميگيرم به دليل آگاه نبودن به صورت كامل
بابت آف-تاپیک عذر میخوام، ولی با مردونگی و شهامتتون خیلی حال کردم! دم شما گرم. تو این انجمن کم پیدا میشه کسی که همچین حرفی بزنه!
چرا In دامنه های ir بگیرید. من که به اینجور سایتها اعتماد ندارم
من چند ماه پیش یه تحقیق دانشگاهی کامل روی این مسئله انجام دادم و نتیجه ای که حاصل شد اینه که دامنه ی سایت هم روی میزان خزش، هم روی زمان کشف سایت، هم روی رتبه بندی و هم روی تمامی ارتباطات روی گراف وب برای گوگل تاثیر داره.
بهترین دامنه ها برای مصارف عمومی .com و .net و .org هستند که دارای سریع ترین زمان کشف و بیشترین ضریب خزش هستند و برای سایتهایی که دامنه ی خاص ندارند رتبه بندی بهتری نسبت به سایتهای مشابه دارند و همچنین تاثیر لینکهای آنها روی گراف وب بیشتر است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
من چند ماه پیش یه تحقیق دانشگاهی کامل روی این مسئله انجام دادم و نتیجه ای که حاصل شد اینه که دامنه ی سایت هم روی میزان خزش، هم روی زمان کشف سایت، هم روی رتبه بندی و هم روی تمامی ارتباطات روی گراف وب برای گوگل تاثیر داره.
بهترین دامنه ها برای مصارف عمومی .com و .net و .org هستند که دارای سریع ترین زمان کشف و بیشترین ضریب خزش هستند و برای سایتهایی که دامنه ی خاص ندارند رتبه بندی بهتری نسبت به سایتهای مشابه دارند و همچنین تاثیر لینکهای آنها روی گراف وب بیشتر است.
ضمن تایید بخشی از فرمایشات شما، خدمتتون عرض کنم که .com و net و org بهترین ها نیستند. در واقع کل گروه gTLD ها برای سایت های جهانی و ccTLD ها برای سایت های کشوری-منطقه ای مناسب هستند و برای مثال گوگل و سایر موتور های جستجو بین دامنه های .com و .int و بقیه اعضای خانواده gTLD فرقی قائل نیستند.
زمان کشف هم به عوامل زیادی بستگی داره و شاید کم اهمیت ترین عامل همین پسوند دامنه باشه. شما اگر یک سایت موفق .ir داشته باشید ممکنه گوگل هر ۵ دقیقه یک بار سایت شما رو crawl کنه! ضریب و سرعت خزش ارتباط مستقیمی با پیج رنک سایت شما داره.
ممنونم از عزیزانی که راهنمایی کردن.
اگه بخواین الان به من یک جواب قطعی و درست بدید من دامین in بخرم یا نه؟؟؟
هاست من خارج از کشور هست.
دامین org چطور؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
ممنونم از عزیزانی که راهنمایی کردن.
اگه بخواین الان به من یک جواب قطعی و درست بدید من دامین in بخرم یا نه؟؟؟
هاست من خارج از کشور هست.
دامین org چطور؟؟؟
سلام دامين .org به نظرمن بهتره دوست عزيز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
چرا In دامنه های ir بگیرید. من که به اینجور سایتها اعتماد ندارم
همشو ثبت کردن
فقط in اون دامین مونده متاسفانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام دامين .org به نظرمن بهتره دوست عزيز
ممنونم از لطفتون
دامین org اون برند امروز منقضی شد.
بنظرتون چقدر طول میکشه تا آزاد بشه و من ثبتش کنم؟؟
مطلقا ک دامین تاثیر داره عزیز شما دامین رایگان tk ثبت کنید به هیچ عنوان در رتبه اول گوگل نمیاره در برابری ای ار و ....
هم براساس محتو هست هم دامین هم تاثیر داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparrow
ممنونم از لطفتون
دامین org اون برند امروز منقضی شد.
بنظرتو چقدر طول میکشه تا آزاد بشه و من ثبتش کنم؟؟
بين ٧٠ تا٩٠ روز
چرا ازپسوندهاي .support يا.center يا pw استفاده نميكنيد
يااصلا دنباله يه اسم مناسب ترنميريد كه همه بسوندهاش باشه