ایرانی د ز د ه فقط از سایت های خارجی به طور مستقیم خرید کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
ایرانی د ز د ه فقط از سایت های خارجی به طور مستقیم خرید کنید
مرسی از دوستان عزیز از راهنمایی لازمتون استفاده کردم
پس با این تفاسیر چون از کسی قبلا یک بار سرور تهیه کردم راضی بودم دوباره از ایشون تهیه میکنم
تا بینم منو راضی میکنند یا خیر و اگر راضی نبود از نو برسی میکنم
ولی دوست داشتم تجربه خریدارن رو هم بشنونم تا صدمه نبینم توی این عوض کردن سرور ها و غیره
ممنون میشم کسی تجربه خرید دارند بگن
مثلا پارس
خیلی موارد هست که باید توسط خودتان جستجو شود.
بستگی داره چه مصرفی دارید و چه کیفیتی مد نظر دارید.
ممکن هست یکجا رم 1 بده 60 تومن یک جا بده 100 تومن یا ... دلیل نمیشه اون 100 تومنیه بد باشه یا خوب ممکنه واقعا کیفیت باشه یا فقط اسم برندش باشه که گرونتره.
تمام این موارد به تحقیق شما بستگی داره و کسی نمیتونه دقیق بگه کی خوبه یا کی بده مخصوصا در انجمن که اکثرا فروشنده هستند.
یا حق
شما سروری که میخواهید اگر از ایران هست فقط باید از ایرانی تهیه کنید.
و اگر درست تحقیق کنید و بر اساس نیازتون سرویس خوب و با کیفیت تهیه کنید میزبانتون هم *** نمیشه چون معمولا کسی که نتونه خودش را جمع و جور بکنه و نفهمه که چی کار میکنه چه ایران باشه چه هر کشوری پولش از دستش میره حالا با خرید های اشتباه یا ... و اینجوری میزبان میشه ***.
به نظر من یک تاپیک دیگر بزنید و سرویسی که میخواهید را بفرمائید همکاران همه به شما آفر میدهند آن وقت میتوانید از بین آنها تحقیق کنید و نام هرکدامشان را جستجو کنید و یا از نمونه مشتریهاشون که ارائه میکنند کیفیت را بپرسید.
یا حق
مرسی از همه دوستان برای راهنماییهای خوبشون
دوستان برای کاره مثلا چیز چیز فروشی بنظرتون شرکت سرور ویندوز - ParsPack Cloud Computing Technology که پهنای بانده 700 گیگ در ماه رو میدن کم نیست ؟
یعنی میشه ساعتی یک گیگ . بنظرم کافیه نیست ؟
تموم بشه میدونید چی میشه ؟
یا نه جدا نا محدود نیازه ؟
سرور ایران قیمت ها 3 برابر خارج از ایران هست پس خیلیا هستن آفر ارزان و خوب دارن برای مثال
faraso.org
securehost.ir
چیزی که مشخصه اینکه هیچ کس نمیگه ماست من ترشه