پاسخ : سوال در مورد کیفیت دیتاسنتر serverius هلند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optimus
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم
دوستانی که با دیتاسنتر serverius کار کردن و در مورد پورت و شبکه و سخت افزار این دیتاسنتر اطلاع دارن، ممنون می شم راهنمایی کنند ما را.
اینکه آیا کلا دیتاسنتر خوبی هست ؟ و آیا نسبت به دیگر دیتاسنترهای هلند مانند worlstream یا leaseweb چه جایگاهی داره؟
ممنون
سلام
پورت و آپلینکی که "مستقیم از دیتاسنتر" تهیه کنید Full burstable هست ،
سخت افزار؟ فقط Rackspace و فضای کلوکیشن ارائه میدهند.
Leaseweb به مراتب دیتاسنتر بزرگ تری هست و در آلمان و آمریکا هم مراکزی داره.
Serverius فقط داخل Dronten شهر آمستردام -هلند دیتاسنتر داره.
تامین کننده های پهنای باند این دیتاسنتر اکثرا" پرمیوم و با کیفیت هستند.
قیمت پهنای باند در این دیتاسنتر متوسط هست و مزیتی که داره Cross Connect میکنند به مرکز Nikhef داخل هلند و امکان خرید پهنای باند بصورت مستقیم از اکثر تامین کننده ها وجود داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
سرور Rent to own هم ندارن ؟ ، چجوری سخت افزاری خریده شده رو بفرستم دیتاسنتر ؟ :| (کسی رو هلند ندارم :|)
عذر خواهی میکتم دوست عزیز برق قطع شد نشد پاسخ شما را دیشب بدهم
داخل انجمن یکی از دوستان آفر دادن برای اجاره به شرظ تملیک. قیمتهای مناسبی هم داشتند .
حقیقت دیتاسنتر به بنده آدرس فروشگاهی رو برای خرید سرور دادند.قرار شد سرور مورد نظر رو از فروشگاهی که گفتن انتخاب کنیم و .....
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ra3ou1
بنده سرور از این دیتاسنتر زیاد دارم .
میانگین قیمت هر سرور هم 1میلیون تومان هست.
به صرفه هست که کولو بکنم همچنین با شرایط خوبی که به بنده ارائه می دهند.
در این چند سال که مشکلی نداشتیم خب با در نظر گرفتن اینکه اتفاقی هم بیافتد و نتوانیم با دیتاسنتر ادامه همکاری داشته باشیم
سرورها انتقال داده میشه به یک دیتاسنتر دیگر و مشکلی از این باب وجود ندارد.
خوشحال میشم نظریات شما رو بشنوم و از تجربیات شما هم استفاده کنم.
باسپاس
1- خیلی دیتاسنتر ها ارسال ندارند و فقط دریافت دارند و برای ارسال باید بروید دیتاسنتر و شخصا خودتان ترنسفر بکنید
2- برای اینکه سرور را خارج بکنید هزینه handing و packaging که برای هر سرور حدود 150 دلاری در میاد را باید بدهید
3- هزینه شیپینک بسیار بالا هست مثلا شما بخواهید از آمریکا ببرید به دبی با هواپیما هزینه 350 دلاری را باید بدهید
4 - مالیات و گمرک را هم در نظر بگیرید شما هم باید گمرکی های کشور مبدا را حساب بکنید هم گمرکی های شرکت مقصد
5- خیلی درد سر دارید که آخرشم مجبوری زیر قیمت بدی به کس دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
به هیچ وجه خارج از ایران کولو نکنید!
نه اینجا بلکه هر جا!
چیزی که از دور و ورتون دوره ارزش خرید ندارد بنده چند سخت افزار کانادا دارم و بدون استفاده مونده
اشتباه نکنید که بخواهید خرید بکنید اگر میخواستید مشکلات را بدونید پیام خصوصی بدهد تا توضیح بدهم خدمتتان!
همچنین اجاره قیمت مناسب تری هم در میاد
با سپاس
شما اشتباه کردید داخل کانادا
سرور برای مجازی سازی با پردازنده Core i3 که کسی کولو نمیکنه..
سرورهای E3 نزدیک 2 هزار دلار هم اصلا صرفه اقتصادی ندارند.
زمان خرید باید فکر اینجا هم میکردید که اگر فردا روزی لازم دارید سرورها نقد بشند ، آیا خریدار دارند؟
نقل قول:
پیشنهاد شما چیست برای ویرچوالیزیشن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
پیشنهاد شما چیست برای ویرچوالیزیشن؟
بستگی به نیازتون داره.
اما الان سرورهای Dell PowerEdge R610 / PowerEdge C1100 / HP Proliant DL160 G6 / HP Proliant DL360 G6 گزینه های خوبی هستند.
قیمت مناسب پیدا میشند اما تنها مشکلی که دارند مصرف برق 1A-1.5A @ 110v و 0.5A - 0.75A@220v هست.
پردازنده های مناسبی هم روی بردهاش قرار میگیرند و 18 اسلات رم دارند.
دوستانی که کولو از این دیتاسنتر دارن، می خواستم بدونم چرا قیمت سرورهاش پایین هست برای خرید ؟
مثلا سرور با 48 گیگ رم و هارد 4 ترا و سی پی دوال حدود 800 یورو می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optimus
دوستانی که کولو از این دیتاسنتر دارن، می خواستم بدونم چرا قیمت سرورهاش پایین هست برای خرید ؟
مثلا سرور با 48 گیگ رم و هارد 4 ترا و سی پی دوال حدود 800 یورو می شه
مدل شاسی و بورد و پردازنده ؟
از کجا این قیمت تهیه کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
شما اشتباه کردید داخل کانادا
زمان خرید باید فکر اینجا هم میکردید که اگر فردا روزی لازم دارید سرورها نقد بشند ، آیا خریدار دارند؟
سلام
کسی حرف از این نزد که چی کولو بکنیم
بحث من در کلیت کار کولو کردن در خارج است
هیچ فرقی نمیکند چی میخوای کولو بکنی مهم اینه که در دسترستون نیست حالا چه یک ریال و چه 1000 دلار!
زمانی که ما این سرور هارو کولو کردیم جسارتا کلمع کولو واسه فروشنده ها خیلی سنگین بود و اصلا نمیدونستند چی است این سرور های من هم یک بنده خدایی گرفته بود که به دست ما دادش و فرار کرد وگرنه ما اینکار را نمیکردیم
به هر حال بحث من این نیست که چه سروری بگیرین و... بحث من اشتباه بودن کولو خارح از ایران است
پ ن : شما از کجا میدونید که من چه سرور هایی دارم؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سلام
کسی حرف از این نزد که چی کولو بکنیم
بحث من در کلیت کار کولو کردن در خارج است
هیچ فرقی نمیکند چی میخوای کولو بکنی مهم اینه که در دسترستون نیست حالا چه یک ریال و چه 1000 دلار!
زمانی که ما این سرور هارو کولو کردیم جسارتا کلمع کولو واسه فروشنده ها خیلی سنگین بود و اصلا نمیدونستند چی است این سرور های من هم یک بنده خدایی گرفته بود که به دست ما دادش و فرار کرد وگرنه ما اینکار را نمیکردیم
به هر حال بحث من این نیست که چه سروری بگیرین و... بحث من اشتباه بودن کولو خارح از ایران است
پ ن : شما از کجا میدونید که من چه سرور هایی دارم؟
این نظر شماست که به صرفه نیست ،
هاستینگ و provider های چه بسی بزرگتر از شما داخل کشورهای خارجی Full Rack / Cage و حتی Server Room دارند.
بنده نمونه ای از فاکتور سرورتون را دیدم.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2634530917-png