اره منم نظرم بر این هست تلف کردن وقت هست تا حالا کسی رو ندیدم از این سایت ها پولی دریافت کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
اره منم نظرم بر این هست تلف کردن وقت هست تا حالا کسی رو ندیدم از این سایت ها پولی دریافت کنه
بله دوست عزیز درامد هم داشتم اتفاقا دلار هارو هم به دوستان فروشنده دلار تو این انجمن می فروشم
سایت های ایرانی ارزش کار کردن ندارند بدلیل اینکه این تو ایران پی تی سی جا نیوفتاده و اکثرا هم از بی اطلاع بودن مردم سو استفاده می کنند و اکثرشون کلاهبردار می شن
این سایت های که بنده اینجا گذاشتم معتبر ترین سایت های هست که شما می تونید تو بین سایت های پی تی سی پیدا کنید که اکثرشون چند سال هست پرداختی دارن و می تونید تو سایت هاشون هم درامد های افراد رو ببینید. خیالتون راحت اگه این سایت ها بد بودن که نمی یومدم لینک زیر مجموعه خودم رو بزارم بعدشم بیکار نیستم که الکی خودم و ملت رو الاف کنم
شما اگه بخوای بری تو سایت و رو تک تک این تبلیغاتشون کلیک کنید باید نصف شبانه روز رو پای پی سی باشی و هی کد وارد کنی ولی با این نرم افزار خیلی راحت 50 تا سایت رو هم زمان کسب درامد می کنید 15-20 دقیقه هم بیشتر وقت نمی گیره نه می خواد کد امنیتی وارد کنی نه می خواد نگاه تبلیغات کنی . خیلی راحت روزی 4-5 دلار می تونید در بیارید بدون هیچ زیرمجموعه ایی
یک عکس یا چند عکس از پنل مدیریت از این سایت ها دلارهائی که از کلیک برات اومده میتونی بزاری؟
سایت معتبر silverclix:فایل پیوست 19776
دوست عزیز شما صرف یک عکس نمی تونی بگی سایت های پی تی سی خوب یا ید هستند دلیل برای اینکه افراد از این سایت ها بد شون بیاد زیاد هست چون ممکنه بدلیل کم بود اطلاعاتشون تو این زمینه درست فعالیت نکن.
بنظر من شما خودت بیا یه مدت کار کن تا به حداقل برداشت که رسیدی پرداختی که داشتی بعدش بگید خوب یا بد بعدش اگه کسی گفت این سایت ها خوبه بگید من تجربه داشتم بد بوده نگید کسی رو ندیدم که بتونه پول دربیاره اگه هر روز کار کنید خیلی راحت تو یک یا 2 هفته به حداقل برداشت می رسید (چون حداقل برداشت به 4-5 ) دلار رسیده.
بازم سوالی بود در خدمتم
خوب بزاریم در 2 هفته 5 دلار بدست بیاد خود میشه 15000 تومان که این نمیصرفه که 2 هفتهوقط بزاری 15000 تومان بدست بیاری
عزیز من می گم ماهی تا 120 دلار در میاری یعنی چیزی در حدود 400 تومن
من گفتم یک یا دو هفته طول می کشه تا از هر سایتی 5 دلار کسب کنید .
یعنی طبق حساب شما هفته ایی 15 تومن از هر سایتی شما مثلا تو 20 تا سایت کار می کنی میشه 15*20(البته این حدودی هست ) چون تمام سایت ها تبلیغات یکسان ندارند
دوستان جهت دریافت توضیحات بیشتر ای دی یاهو رو ادد کنن
rashkan73@yahoo.com
درامد روزانه 50 سنت تنها از یک سایت با بیش از 100 تبلیغ در روز
http://www.karateclix.com/banners/1.gif