پاسخ : فروش مستقیم سرور مجازی از دیتاسنتر با منابع و کیفیت تضمین شده توسط دیتاسنتر
پشتیبانی توسط خود ovh ارائه میشود یا شما؟ پنل سایت شما برای مدیریت در دسترس قرار میگیرد یا پنل سایت ovh?
پاسخ : فروش مستقیم سرور مجازی از دیتاسنتر با منابع و کیفیت تضمین شده توسط دیتاسنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
پشتیبانی توسط خود ovh ارائه میشود یا شما؟ پنل سایت شما برای مدیریت در دسترس قرار میگیرد یا پنل سایت ovh?
پشتیبانی سرور های مجازیشون از طرف خودشون هست. در واقع مدیریت سرور اصلی با دیتاسنتر پنل کاملی در اختیار من هست جهت ریست / ریلود / و... سرور که امکان ارائه پنل به کاربر ها جهت امنیت خود شما و دیگر کاربران نیست.
رفع مشکل سرور در صورت عدم وجود در شبکه بنده رفع می کنم در صورتی که امکان پذیر بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
پشتیبانی سرور های مجازیشون از طرف خودشون هست. در واقع مدیریت سرور اصلی با دیتاسنتر پنل کاملی در اختیار من هست جهت ریست / ریلود / و... سرور که امکان ارائه پنل به کاربر ها جهت امنیت خود شما و دیگر کاربران نیست.
رفع مشکل سرور در صورت عدم وجود در شبکه بنده رفع می کنم در صورتی که امکان پذیر بود .
پس عملاً ما به ریموت دسکتاپ ویندوز دسترسی داریم، درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
ولی من فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون دیتاسنتر هست . . .
---
پ.ن : حاج میثم لینک سفارش بده من v1 رو میخوام سنت او اس 5.2| امکان نصب 6 32 بیتی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
بسته به سیستم عامل انتخابی ویندوز یا لینوکس بله.
همان طور که دوست عزیز فرمودند اگر خودتان مشکلی در سرور ایجاد نکنید دیتاسنتر مشکلی ایجاد نمی کنه از دیتاسنتر خرید می کنید با صد ها هزار سرور و کاربر.
دسترسی به kvm برای مشکلات و اشتباهات رایچ تغییرات در شبکه یا خاموش کردن کارت شبکه و بستن پورت ها که دسترسی هم می بندند دوستان و...
مورد نیست.
امکان نصب چه سیستم عامل هایی وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
امکان نصب چه سیستم عامل هایی وجود داره؟
به به انتخاب نوع سرور امکان نصب ویندوز هم حتی هست.
سلام
هزینه این سرور به ریال ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام
هزینه این سرور به ریال ؟
با سلام
به همراه کارمزد که دریافت می شود 32 هزار تومان.
سلام
کارمزد به چه صورت حساب میشه ؟
فاکتور صادر شده توسط شما بر اساس نرخ روز هست ؟