پاسخ : آغاز فروش استثنائی سرورهای نیمه اختصاصی آمریکا|تخفیف 15% ماه اول| شروع از 8.500 تومان| مهتاآنلاین
سایتشون برای من باز نمی شه
پاسخ : آغاز فروش استثنائی سرورهای نیمه اختصاصی آمریکا|تخفیف 15% ماه اول| شروع از 8.500 تومان| مهتاآنلاین
سایتشون رو چک کردم بدون مشکل باز شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mlotfi63
سلام
متاسفانه امروز از ساعت 4 سرورهای آمریکا با قطعی مواجه شده که امیدوارم به زودی مشکل بر طرف بشه...
بله قطع شده واسه منم.هنوز جوابی دریافت نکردم.امیدوارم سریع تر ok شه!...
درود
با عرض پوزش بابت قطعی موقت
1عدد هارد به 1مورد از سرورها اضافه کردیم که گویا دچار مشکل شده بود و چندبار سرور از سمت دیتاسنتر خاموش و روشن شده
و بعضی کاربران با قطعی مواجه شدند
درحال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد
فروش همچنان ادامه دارد...
آره خوب دارن پشتیبانی میکنن خیلی سری خرابی سرورشون را درست کردن
من خودم یه دونه ازشون سرور خریدم باورم نمیشود با این مبلغ این چنین سروری بدن
هر جای سر کشدیدم حداقل مبلغش دو برابر اینجا بود
بازم ممنونم
نقل قول:
آره خوب دارن پشتیبانی میکنن خیلی سری خرابی سرورشون را درست کردن
من خودم یه دونه ازشون سرور خریدم باورم نمیشود با این مبلغ این چنین سروری بدن
هر جای سر کشدیدم حداقل مبلغش دو برابر اینجا بود
بازم ممنونم
متشکرم
متاسفانه بعضی دوستان علت قیمت پایین رو کیفیت پایین میدونن
هدف ما از اول اول کیفیت و بعد پشتیبانی بوده
از اواسط هفته آینده 1نفر دیگر هم به گروه پشتیبانی مهتاآنلاین اضافه میشه
امیدواریم بتونیم 24ساعته کنار شما باشیم
موفق و پیروز باشید
سایت همچنان باری من باز نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djamir
سایت همچنان باری من باز نمیشه
دوست من دامین آی آر ما گاهی برای بعضی آی پی ها مورد داره که در نیک درحال پیگیری هستیم تا چند وقت دیگه گواهی ssl آماده میشه و مشکل به طور کل حل میشه
درصورتی که مشکل داشتید از ادرس زیر وارد شید
هاست|دامنه|سرورمجازی
و اگر بازهم حل نشد از یکی از راه های تماس با ما تماس بگیرید مشکل شمارو حل کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mlotfi63
سلام
متاسفانه امروز از ساعت 4 سرورهای آمریکا با قطعی مواجه شده که امیدوارم به زودی مشکل بر طرف بشه...
بعد از حدود 4 ساعت سرورها دوباره سرویس دهی خودشونو شروع کردن که فکر میکنم این تاخیر قابل اغماض باشه...
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
دوست من دامین آی آر ما گاهی برای بعضی آی پی ها مورد داره که در نیک درحال پیگیری هستیم تا چند وقت دیگه گواهی ssl آماده میشه و مشکل به طور کل حل میشه
درصورتی که مشکل داشتید از ادرس زیر وارد شید
هاست|دامنه|سرورمجازی
و اگر بازهم حل نشد از یکی از راه های تماس با ما تماس بگیرید مشکل شمارو حل کنیم
عزیز تو یاهو ادتون کردم
djamir1371@yahoo.com