پاسخ : اندراحوالات پورت های 10 گیگابیتی انجمن
نقل قول:
به سرعت دانلود منیجر توجه میکند که برحسب مگابایت خواهد بود
دانلود منیجر برای خودش قانون وضع نمیکنه که عزیزجان
واحد محاسبه سرعت استانداردهای خاصی داره. یه دانلود منیجر به هیچ وجه نمیاد برحسب بایت بر ثانیه حساب کنه سرعت رو
تصویر زیر رو اگه ببینید جلوی سرعت زده :
یعنی چی؟ : کیلوبیت بر ثانیه
http://up.vbiran.ir/uploads/20530139...619891_ids.jpg
این مورد رو گفتم که مشتری بیشتر بهش دقت کنه و قابل درک باشه براش. و از پورت 1گیگ انتظار معجزه نداشته باشه
عزیزم گفتم حرف شما درست هست ولی برای افراد معمولی اینجوری محاسبه کردیم
در ضمن اگر سرعت همین عکسی از شما که گزاشتی روی مگابایت بود میزدد MB/sec
احتمالا روی پی سی خودت هست و یا وی پی اس ایران هست که روی KB/secزده
شما الان مو رو ول کردی پیچش مو رووو چسبیدی فقط :):-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
دانلود منیجر برای خودش قانون وضع نمیکنه که عزیزجان
واحد محاسبه سرعت استانداردهای خاصی داره. یه دانلود منیجر به هیچ وجه نمیاد برحسب بایت بر ثانیه حساب کنه سرعت رو
تصویر زیر رو اگه ببینید جلوی سرعت زده :
یعنی چی؟ : کیلوبیت بر ثانیه
http://up.vbiran.ir/uploads/20530139...619891_ids.jpg
این مورد رو گفتم که مشتری بیشتر بهش دقت کنه و قابل درک باشه براش. و از پورت 1گیگ انتظار معجزه نداشته باشه
برادر من شما اومدی خوشگلش کنی،زدی چشمش رو هم در آوردی!
این کیلو بیت نیست،کیلو بایت هست!(وقتی b کپیتال هست،معنی بایت رو میده!)
ضمنا، استاندارد خاصی تعریف نشده.شما میتونید از کیلوبیت یا بایت بنا به شرایط استفاده کنید.
آقایون استارتر بحثش سر این داستانا که شما گیر داید بهش نیستا :)
موضوع چیز دیگست که گریبان گیر متاسافانه بعضی مشتری ها میشه
مسئله اینه طرف پورت سرورش 1000 مگابیته تو تاپیک میزنه 10000مگابیت!بعد اون مشتریم که نمیره کارت شبکه سرورو نیگا کنه! فقط میزنه تپ یه چی از کش فلای دانلود شه ببینه کارت شبکه چقدریه :|
لطفا بیخیاله بحث شید استارترو بچسبید
باسلام
تا زمانی که فروشندگان ما تعادل را رعایت نکنند هیچ چیزی حل نخواهد شد!
تعادل در ارائه سرویس یعنی:
روی هر سرور فقط به دسته های مشخصی سرویس داده شود. کسی که از سرور مجازی برای هاستینگ استفاده میکند کنار یک شخصی که از این سرور برای دانلود یا آپلود، انکد فیلم و یا ... قرار نگیرند. چون قعطی توازن منابع به دلیل استفاده بهم میخورد و نارضیتی مشتریان پیش می آید.
شما روی سروری با 32 گیگ رم و چهار هسته سی پی یو و 4 ترابایت هارد میخواهید 20 سرور مجازی درست کنید که خوب نمیشود که کیفیت سرویس کیفیت سرویسی باشد که روی آن فقط 10 سرور مجازی با مصارفی تقریبا شبیه دارند یکی باشد.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
تا زمانی که فروشندگان ما تعادل را رعایت نکنند هیچ چیزی حل نخواهد شد!
تعادل در ارائه سرویس یعنی:
روی هر سرور فقط به دسته های مشخصی سرویس داده شود. کسی که از سرور مجازی برای هاستینگ استفاده میکند کنار یک شخصی که از این سرور برای دانلود یا آپلود، انکد فیلم و یا ... قرار نگیرند. چون قعطی توازن منابع به دلیل استفاده بهم میخورد و نارضیتی مشتریان پیش می آید.
شما روی سروری با 32 گیگ رم و چهار هسته سی پی یو و 4 ترابایت هارد میخواهید 20 سرور مجازی درست کنید که خوب نمیشود که کیفیت سرویس کیفیت سرویسی باشد که روی آن فقط 10 سرور مجازی با مصارفی تقریبا شبیه دارند یکی باشد.
موفق باشید
اول یاد بگیریم گزافه گویی نکنیم بعدش فکر به حال تعادل بشه خیلی بهتره:101:;;)موافقی دیگه میدونم
کسی بحث خارج از تاپیک نکرد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
عزیزم گفتم حرف شما درست هست ولی برای افراد معمولی اینجوری محاسبه کردیم
در ضمن اگر سرعت همین عکسی از شما که گزاشتی روی مگابایت بود میزدد MB/sec
احتمالا روی پی سی خودت هست و یا وی پی اس ایران هست که روی KB/secزده
شما الان مو رو ول کردی پیچش مو رووو چسبیدی فقط :):-s
آره متوجه شدم برای افراد معمولی محاسبه کردی. ولی خب خوبه که این چیزا بیان بشه تا همه مطلع بشن :)
نه دیگه آدرس معلومه توی عکس. برای همین موضوع یه فایل از سایت سونی دانلود کردم عکس بگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
برادر من شما اومدی خوشگلش کنی،زدی چشمش رو هم در آوردی!
این کیلو بیت نیست،کیلو بایت هست!(وقتی b کپیتال هست،معنی بایت رو میده!)
ضمنا، استاندارد خاصی تعریف نشده.شما میتونید از کیلوبیت یا بایت بنا به شرایط استفاده کنید.
دستت درد نکنه . کلا بنیاد شبکه و speed rate و واحد محاسبه و اینا رو زیر سوال بردی
پیشنهاد میکنم یه خورده مطالعه بیشتر داشته باشی در این زمینه
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اول یاد بگیریم گزافه گویی نکنیم بعدش فکر به حال تعادل بشه خیلی بهتره:101:;;)موافقی دیگه میدونم
وقتي تعادل و رعايت كني ديگه لازم به گزافه گويي ندارند :) موافقي ديگه ميدونم ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
وقتی که یک حرفی نوشته میشه که درست هست و بعنوان یک ایراد شناخته میشه در انجمن چرا بزرگان انجمن
و قدیمی های از حرف مطرح شده حمایت نمیکننن!
منظورم اقایان
tar.gz
persianmagic
mehrshad.ho
kvm-server
tizparvaz
i-whost
avalinhost
و سایز بزرگانی هست که اسمشون آوردده شده که از تاپیک بازدید کرده اند ولی نظر یا حمایت خودشون رو منعکس نکرده اند؟
سلام
امیدوارم با پاسخ بنده جبهه نگیرید مثل دفعه های پیش. به نظر بنده پست اولتون خوب هست و یه جورایی آموزشی حساب میشه بهتر بود ادمین تاپیک رو قفل میکرد که کسی پست نتونه بده و مثل بقیه پست های اموزشی مهم یا ... قرار میداد.
نمیدونم روی چه حسابیه تا الان تاپیک رو هوا نرفته شایدم چون نزدیک عید بوده اکثرا ندیدن تاپیک رو ،اما معمولا در این جور تاپیک ها همش به جنبه منفی کشیده میشه مثلا الان یکی بیاد بگه آقا سرور من 10 گیگابیته شما مخالفت کنی ایشون ثابت کنه یا ... این میشه تبدیل به نوعی دعوا میان دو میزبان یا یک میزبان و یک کاربر و ...
برای همین نمیشه نظر قطعی داد ممکنه کسی هزینه را داشته باشه و چنین سروری تهیه کرده باشه فقط باید در این جور مواقع آموزش های لازم داده بشه تا خود مشتری بعد از تهیه سرویس نسبت به تست پورت خودش اقدام بکنه چون از این موارد در ایران زیاد هست و خود مشتری فقط باید با آموزش هایی که دیده و یاد گرفته دست به اقدام بزنه.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
تب هارد اس اس دی هم بدجوری داغه و توی همین انجمن کسی سراغ دارم که توی پ.خ فرمودن هارد اس اس دی یک ترابایتی میتونن ارائه بدن!(من برای تصدیق خدمتشون عرض کردم که این ۱ ترابایت به ۲ یا ۴ هارد تقسیم میشه دیگه؟فرمودن که نه،یک هارد هست!) و من دیگه پیگیر ماجرا نشدم...
هارد 1 ترابایت ssd هم وجود دارد فکر کنم مفهوم حرفتون اینبود وجود نداره و میزبان به شما گفته وجود داره و بعد شما پیگیر نشدید دیگه که ثابت کنید.
با تشکر