شما مطمئنی ؟! اونی که میگن ماهی سه تومن آیپی استاتیک میگن...
شبکه داخلی هست این دو سیستم یا جدا از هم هستند ؟ سرعت اینترنت هر کدوم چقد هست ؟
سیستمی که ریموت روش ران کردی سرور شبکه داخلیت هست ؟ (مثلا مودم یا سوییچ سر راش نیست ؟)
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشكر از ارسال پاسخ و راهنماييهاتون آقا سجاد مديرارشد محترم و دريا
من صحبتي از ماهي سه تومن نكردم . اي پي كه به من دادن 3 ماه 20 تومن
گفتن كه استاتيك حالا نمي دونم هست يا نه و يا وليد هست يا نه.
هر بار كه كانكت ميشم با سايتWhat Is My IP Address - Shows Your IP Address چك مي كنم اي پي تغيير نمي كنه و يكسان
شبكه داخلي نيست . سيستمها در دو مكان جدا از هم هستند هر دو اينترنت 512 دارند يكيشون اي پي استاتيك داره . ديگه نمي دونم بايد چكار كنم و چي نياز داره
پارس انلاین میده 3 ماه 30 هزار تومان
بله از چیز های که گفتی معلومه که ای پی ولید داری خیالت راحت
حالا اگر دوست داری ای پی رو بگو که 100% بهت بگم
از DynDNS.com - Free Domain Name, Managed DNS, Email Services استفاده کن
به اینصورته که شما یک اکانت در اون سایت میسازی و یک داینامیک دی ان اس بعدش میسازی و ای پی خودتو بهش میدی اونم یک دومین ولید بهت میده که با مثلا به اینصورته youaccountname.selfip.com
که این تیکه آخرش رو جند تا دومین داره هر کدومشو خواستی انتخاب میکنی
بعد یک برنامه updater داره که باید رو سیستمی که میخوای ریموت وصل شی یکبار نصب بشه بعد از این هر وقت که ای پیت تغییر کنه خود این برنامه ای پی جدیدو برات بصورت اتومات ست میکنه و شما فقط در ریموت دسکتاپ همون اسمو میزنی و راحت کانکت میشه من خودم حدود یکساله که دارم ازش استفاده میکنم
یه نکته دیگه که خیلی مهمه اینه که اگر مودمی که استفاده میکنی از این چهار پورتا یا روتر هست حتما باید پورت ریموت رو روی ای پی اون سیستمی که میخوای بهش وصل شی ریدایرکت کنی! البته این ربطی به استفاده از این سیستم نداره اگه حتی ای پی ولید هم داشته باشی و بخوای مستقیم با زدن ای پی هم وصل بشی باید این کارو بکنی!
با تشكر از همگي دوستان
مودم چهارپورته. يك سيستم هم بهش وصل شده شبكه داخلي هم نداره كه بخواد سيستم هاي ديگه اي ازش استفاده كنن يا بهش وصل بشن .
حالا من بايد چيكار كنم چيزي ديگه هم نياز داره ؟ اگه چيزي نياز نداره مراحل تنظيم اون رو بگين ممنون ميشم.
تشكر از جوابهاتون
مودم ppoe
باعرض شرمندگي اگه برام توضيح بدين ممنون ميشم
كه امروز بتونم انجامش بدم و ديگه اينهمه مزاحم شما و دوستان نشم