من در رد استیشن کولو نکردم اطلاعی ندارم فقط می دونم کولو قبول می کنند
این هم لینک xlhost
Cloud Servers | Cloud Server Hosting
نمایش نسخه قابل چاپ
من در رد استیشن کولو نکردم اطلاعی ندارم فقط می دونم کولو قبول می کنند
این هم لینک xlhost
Cloud Servers | Cloud Server Hosting
برای 6 یونیت یا باید بصورت تکی توافق کنید یا 1/4 رک بگیرید.
داخل serverius سرویس دهنده ای هست (Hostslim) قیمت هر 1 یونیت با 25 ترابایت پهنای باند به شما 29.00 یورو میدهند.
میتونید هماهنگ کنید هم خرید سخت افزار انجام میدند هم فضا بهتون میدن.
سایت hostslim.nl و اکانت اسکایپ hostslimeu که پشتیبانی خوبی هم دارند
توصیه ی همیشگی اگر میخوای کلو کنی واسطه رو حذف کن شما 10یورو بزار روی همین پولت میتونی مستقیم از خودشون یونیت بگیری
مدیرعاملشم باهام رفیق صمیمی هست :) توی wht:)
درود
این لینکی که دادید مربوط به کلود سرور بود نه کولوکیشن...
در مورد کولوکیشن باهاشون تماس داشتم طبق صحبتی که با مدیر فروش این دیتاسنتر داشتم فقط به ساکنان Columbus سرویس ارائه میکنن اینم به خاطر اینه که چون خدمات کولوکیشن نیاز به حل مشکلات فنی هستش به همین خاطر ارائه نمیکنن نمیدونم تحت چه شرایطی به شما ارائه کردن.
درود
ما علاقه ای به خرید با واسطه نداریم بنده خودم مستقیما با بیشتر دیتاسنترا مکاتبه داشتم به علت یکسری مشکلات با هیچ کودوم از دیتاسنترا به توافق نرسیدیم با این دیتاسنتر هلندی هم که به توافق رسیدیم ولی مشکل اینجاست که آی پی رو 0.95یورو واگذار میکنن که برای ما که 128 آی پی نیاز داریم اصلا به صرفه نیست...
مشکلی از نظر هزینه نیست،مساله اینجاست که با ما کنار بیان Serverios فعلا برای هالف رک و فول رک اجازه ی روت میده اگه برای تک یونیتها هم اجازه ی روت میداد خیلی بهتر میشد چون اینطوری راحت تر میشیم.
ما که از این رفیقا نداریم تا کار ما رو ردیف کنن...
بزرگترین مشکل ما مجموز روت کردن آی پی و قیمت مناسب پهنای باند هستش که باز Serverios 8 یورو هر ترابایت رو میده...
کولوکراسینگ ، آی وب ، کوآدرا نت و چند دیتاسنتر دیگه هم که مشکل سر سرویس دادن به ایرانیا داشتن...
حالا باز منتظر میشیم دنبال یه نفر که دیتاسنتر بهتری برای این خدمات معرفی ما بکنه....
با تشکر
هادی امیری
ما در کولوکراسینگ colo داریم.
در صورتی که مایل هستید, تعداد یونیت ها, IP ها و ترافیک مورد نظر را بگویید تا ببینیم به چه صورت امکان این کار هست.
سلام
این چین و هند و مالزی رو می خواید چه کار؟!
سرور های کولو شده قرار برای چه کاری استفاده بشه؟
درود
لطفا یک شماره تماس دفتر یا شماره تلفن همراهتون رو ارسال کنید تا با شما تماس گرفته بشه.
سرور های کولو شده برای ارائه ی سرور اختصاصی و همچنین مجازی سازی استفاده خواهند شد...
این 3 کشورم برای اینکه توی آسیا به جز ایران کشور دیگه ای هم ارائه کنیم...
در ضمن دسترسی به این 3 کشور برای ما بسیار راحت تره و نفر ما راحت تر میتونه ورود و خروج داشته باشه...
با تشکر
هادی امیری
درود
با عرض پوزش از مدیران...
همچنان نیازمند راهنمایی دوستان هستیم...
کولوکیشن چیزی نیست که بشه آفر داد ، شرایط شما هم که خاص هست و انتخاب را سخت تر می کند
تقریبا در تمام لوکیشن هایی که فرمودید کار کرده ایم ( به جز چین و هند ) و پیشنهاد میکنم که برای مقادیر زیر فول رک سمت دیتاسنترها نروید
قبل از هر چیز یک آدرس و تلفن معتبر از یک کشور ثالث پیدا کنید و هرگز اعلام نکنید که ایرانی هستید حتی در صورتی که دیتاسنتر اعلام کند مشکلی ندارد
در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر دارید در ارتباط باشید چون اینجا بخش آموزشی هست و به دلیل محدودیت های موجود نمیشه خیلی موارد رو بیان کرد