پاسخ : درخواست سرور مجازی با کیفیت برای سایت پشتیبانی
فکر نمی کنم جلوگیری دی داس کار سختی باشه
اگه سرور خوب منیج شده باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
مثلا سایت gigscript.info در روز +3 بار دی داس میشه تا حالا نه ساسپند شده نه سرور خوابیده
پاسخ : درخواست سرور مجازی با کیفیت برای سایت پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedGh
سلام،
ممکن است توضیح بدهید که چطور محاسبه کردید؟ (چون آماری که در حال حاضر سایت شما نوشته شده 211 بازدیدکننده در روز (51 عضو و 160 مهمان) و 5 کاربر همزمان است)
فکر میکردم قرار بود درآمدی که از راه فروش افزونهها و پوستههای MybbHelp.ir ، MybbCentral.com و MybbSource.com کسب کردهاید را برای تامین هزینههای نگهداری سایت کنار بگذارید. در هر حال توصیه میکنم به دنبال هاست وارز باشید چون هم آن دو سایت خارجی و هم پشتیبانی فارسی همچنان موضوع فروش غیرقانونی محصولاتشان در سایت شما را پیگیری میکنند (البته بنده شخصاً به این مسائل اهمیت نمیدهم اما کاربرانیکه هزینهی استفاده از خدمات و محصولات را پرداخت کردهاند اصرار دارند که نسبت به این موارد بیتفاوت نباشیم).
این ارسال صرفاً جنبهی اطلاع رسانی دارد تا مجدداً مجبور به انتقال سایت خود نشوید وگرنه مختار هستید که آن فایلها را در هر سروری که تمایل دارید میزبانی کنید.
امیدوارم خدماتدهندهی مناسبی برای سایت خود پیدا کنید.
شما از وقتی سایت ما باز شده و کاربر ها سایت ما را انتخاب کردند خیلی ناراحت هستید.
اینکه سایت ما مورد توجه کاربر ها قرار گرفته است از تلاش ما بوده است. و به جای اینکه مثل شما بی کار بشینیم و به گفتن اراجیف بپردازیم و در اینترنت جستجو کنید تا در ادامه ارسال های بنده مطلبی بنویسید شاید یکی از دلایل عقب ماندگی سایت شما باشد.
من جای شما بودم انقدر از .... بالا نمی رفتم.
جهت اطلاع هم هیچ افرونه ای غیر رایگانی از سایت متروکه شما در سایت ما وجود ندارد. این که می گویم متروکه وقتی چند روز سایت ما بسته شد تفاوت قبل و بعد آمار سایت شما را دیدم :71:
در درجه اول هم شما مال خودتو سفت بگیر.
دوست ندارم در مسایلی که به شما ربطی ندارد دخالت کنید. ولی امان از خاله زنک بازی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iacbook
با سلام
بنده مدیر پایگاه خدمات الکترونیک ایاک بوک هستم که برای مدتی میزبان این سایت بودیم و همچنان نیز این سایت بر روی هاست ایاک بوک قرار دارد.
اما در حال حاضر بدلیل مشکلات پیش آمده این دوستمان قصد جابجایی سایت را گرفته اند که بنده نیز امیدوارم میزبان خوبی برایشان پیدا شود.
لذا یک موردی که باید میزبان جدید قادر به مقابله با آن باشد حملات دی داس روی سرور هست ، بنابراین در آفرهایی که می دهید دقت کنید و پس از حملات دی داسی که روی این سایت صورت می گیرد زود جا نزنید!
چون دادن آفرهای مختلف کار سختی نیست ، اما عمل کردن به وعده ها در شرایط مختلفی که پیش میاد مهمه.
ممنون
این نکته قابل توجهی است. با سپاس
-----
از تمام دوستانی که اعلام آمادگی کردند سپاس گزارم. (قلب)
سایت ما نیازی به هاست وارز ندارد.
موفق باشید.