پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
سلام
چه امکاناتی روی سرویس ها به ما میدهید؟
APC ؟ Remoot Reboot ؟؟
در باره osreloading هم توضیحی میدید که رایگان هست یا نه؟
ارتباط با ایرانی ها و مسایل تحریم.
پشتیبان فنی شما هستید یا routerhosting.com ؟ چون من دیدم تنها سایت انگلیسی دارند .
پورت 1Gb شما اختصاصی هست و یا شیر ؟
سخت گیری های شما در زمینه اسپم ناخواسته و ... ؟( xlhost بسیار سختگیرانه برخورد میکند)
در زمینه دیتاسنتر ها هم اطلاعات جامعی نیاز دارم.
به هر حال شما قیمت های پایینی سرویس ارایه میدید و من نیاز به دریافت پاسخ این سوالات دارم.
با تشکر
با تشکر
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
چه امکاناتی روی سرویس ها به ما میدهید؟
apc ؟ remoot reboot ؟؟
در باره osreloading هم توضیحی میدید که رایگان هست یا نه؟
ارتباط با ایرانی ها و مسایل تحریم.
پشتیبان فنی شما هستید یا
routerhosting.com ؟ چون من دیدم تنها سایت انگلیسی دارند .
پورت 1gb شما اختصاصی هست و یا شیر ؟
سخت گیری های شما در زمینه اسپم ناخواسته و ... ؟( xlhost بسیار سختگیرانه برخورد میکند)
در زمینه دیتاسنتر ها هم اطلاعات جامعی نیاز دارم.
به هر حال شما قیمت های پایینی سرویس ارایه میدید و من نیاز به دریافت پاسخ این سوالات دارم.
با تشکر
با تشکر
سلام دوست عزیز،
ریبوت از طریق ساپورت انجام می شه! در پورتلند ریموت ریبوت داریم که 10 تومن در ماه هست
یه دونه ریلود مجانی در ماه دارید بیشتر از اون دونه ای 25 تومان
نه مشکلی با ایران نداریم.
اون ایمیل مربوط به قسمت فروش می شه که فقط من هستم! اگر بخواین به ساپورت ایمیل بزنید باید انگلیسی باشه چون فارسی بلد نیستند.
پورتها اختصاصی هستند! کمتر از %20 از ظرفیت نتورک ما کلا استفاده می شه بقیش خالیه
fdc در زمینه اسپم سختگیر تر هستند و اینطوری هم کار می کنیم که ایمیل می زنند که مثلا فلان چیز حذف شه! (البته به نظر کار درستی میاد چون آیپی ها بلک لیست می شن)
سوال دیگه ای بود در خدمتم
زنده باشید
با سلام ،
دوست من قیمت های در برخی پلان ها بیش از حد ارزان است ، امکان دارد توضیح بیشتری در مورد این موضوع بدهید ؛ در مورد نحوه کار شرکت و نحوه تهیه سرورها البته جسارت نباشه فقط و فقط کنجکاوی است .
انشاء الله در صورت صلاحدید دوستان بتونیم همکاری بیشتری داشته باشیم .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
J4vad
با سلام ،
دوست من قیمت های در برخی پلان ها بیش از حد ارزان است ، امکان دارد توضیح بیشتری در مورد این موضوع بدهید ؛ در مورد نحوه کار شرکت و نحوه تهیه سرورها البته جسارت نباشه فقط و فقط کنجکاوی است .
انشاء الله در صورت صلاحدید دوستان بتونیم همکاری بیشتری داشته باشیم .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز،
ارزونی بخاطر اینه که رقابت خیلی زیاده و ما سودمون رو به حداقل رسوندیم تا بتونیم حرفی برای گفتن داشته باشیم. از طرفی به صورت واسطه کار نمی کنیم که یکی از دلایل ارزونیش بخاطر همین هست! تمام سرورها، قطعات و... متعلق به ما هست. و همینطور هم از تکنسین های دیتاسنتر استفاده می کنیم و هم تکنسین داریم! در کل فقط جا رو اجاره کردیم از دیتاسنترها.
سرور ها هم از شرکتهایی مثل دل یا اچ پی خریداری می شه یا از خرده فروشان!
سوالی بود در خدمتم
زنده باشید
با سلام ،
لطفا قیمت Package IP ها را هم ذکر کنید چرا که در سایت چیزی در این مورد مشاهده نکردم .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4vad
با سلام ،
لطفا قیمت package ip ها را هم ذکر کنید چرا که در سایت چیزی در این مورد مشاهده نکردم .
موفق باشید .
ip دونه ای 1000 تومن در ماه!
زنده باشید
سلام من این سرور شما نظرمو جلب کرده لطفا قیمتهای ارتقای سخت افزاری رو هم تو سایت درج کنید:
Super Crazy Deal 6:
Dell Core2Quad Q6600 (1 Available) (4X2.4GHz)
4 GB DDR2 Ram
500 GB SATA Hard Drive
250 GB SATA Hard Drive
10000GB Data Transfer
100 Mbps Connection
5 Free IP Addresses
Data center: Portland, Oregon$99.95 per month
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
قیمتهایی که ازتون در خواست دارم:
- 1 ترابایت هارد در ماه
- 1گیگ رم اضافی
- 1 ترابایت ÷هنا در هر ماه
- سی پنل نا محدود
- پلسک نا محدود
قیمت اینارم اگه زحمتی نباشه بگین
آفر لایسنس دارید؟ بصورت داخلی!
هزینه پهنای باند را هم درج کنید.
گر امکان داره از دیتا سنتر عکس بگذارید. نام دیتاسنتر چیست؟
آیا پهنای باند unlimited هم هست؟
آیا وارز ساپورت است؟
کلا یک اطلاعات جامع بگذارید.
اگر امکان دارد مدل سرورهایتان را نیز درج کنید.
firewall و امکانات ddos هم دارید؟
در کل سرویس بسیار عالی دارید. واقعا منو به فکر انداختید.موفق باشید!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
focus8m
سلام من این سرور شما نظرمو جلب کرده لطفا قیمتهای ارتقای سخت افزاری رو هم تو سایت درج کنید:
Super Crazy Deal 6:
Dell Core2Quad Q6600 (1 Available) (4X2.4GHz)
4 GB DDR2 Ram
500 GB SATA Hard Drive
250 GB SATA Hard Drive
10000GB Data Transfer
100 Mbps Connection
5 Free IP Addresses
Data center: Portland, Oregon$99.95 per month
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
قیمتهایی که ازتون در خواست دارم:
- 1 ترابایت هارد در ماه
- 1گیگ رم اضافی