پاسخ : آفر ویژه دیتا سنتر افرانت سرور ایران (کلیه سیستم عامل ها) هر 100 گیگ پهنای باند فقط 18000 تومان (SevenVPS.ir)
سرور شما با موفقیت تحویل داده شد
فروش هنوز ادامه دارد ....
پاسخ : آفر ویژه دیتا سنتر افرانت سرور ایران (کلیه سیستم عامل ها) هر 100 گیگ پهنای باند فقط 18000 تومان (SevenVPS.ir)
با سلام خدمت شما
با توجه به خرید سرور دوم ایران از شما تا کنون پنل کنترل پهنای باند سرور دوم برای اینجانب ارسال نشده است
لطفا اعلام فرمایید چقدر زمان میبره سرور دوم در کنترل پنل من اضافه بشه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman-00
با سلام خدمت شما
با توجه به خرید سرور دوم ایران از شما تا کنون پنل کنترل پهنای باند سرور دوم برای اینجانب ارسال نشده است
لطفا اعلام فرمایید چقدر زمان میبره سرور دوم در کنترل پنل من اضافه بشه
با تشکر
با سلام در نظر داشته باشید
دو ساعت بعد از تحویل سرور با ارسال تیکت به واحد فنی میتوانید پنل کنترل پهنای باند خود را در صورتی که برای شما ارسال نشده باشد دریافت کنید
با تشکر واحد فنی
سلام
آیا سرور اینترنت شما دارای آفر 100 گیگ پهنای باند هست یا اینترانت؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsd
سلام
آیا سرور اینترنت شما دارای آفر 100 گیگ پهنای باند هست یا اینترانت؟؟؟
با سلام تعرفه اینترنت و اینترانت در روی سرور های ما به یک قیمت می باشد
100 گیگ اینترنت = 18000 تومان - 200 گیگ اینترنت = 36000 تومان
100 گیگ اینترانت = 18000 تومان - 200 گیگ اینترانت = 36000 تومان
با سلام
با توجه به خرید سرور سوم از شما میخواستم بدونم امکانش هست کنسول کنترل پهنای باند را روی ساب دامین
سایت بنده ست کنید تا بعد از فروش وی پی اس برای کنترل پهنای باند کاربر نخواد به سایت شما مراجعه کنه
و متوجه بشه خرید از شما بوده
آدرسی که منظور بنده هست : http://cp.sevenvps.ir/SubSystems/Accounting/Login
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman-00
با سلام
با توجه به خرید سرور سوم از شما میخواستم بدونم امکانش هست کنسول کنترل پهنای باند را روی ساب دامین
سایت بنده ست کنید تا بعد از فروش وی پی اس برای کنترل پهنای باند کاربر نخواد به سایت شما مراجعه کنه
و متوجه بشه خرید از شما بوده
آدرسی که منظور بنده هست :
http://cp.sevenvps.ir/SubSystems/Accounting/Login
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
بله این امکان میسر می باشد برای کسانی که بیشتر از 2 سرور از ما دارن و میخوان پنل کنترل پهنای باند کاربران را از طریق ساب دامین خود به کاربران دیگر ارائه دهند
شما میتوانید با ارسال تیکت به واحد فنی در وب سایت : ارسال درخواست پشتیبانی - گروه سون وی پی اس
ساب دامین شما روی پنل های سرور مانیتورینگ فعال میشود
با تشکر گروه سون وی پی اس
با سلام من احتیاج به یک سرور میکروتیک ایران دارم
البته تحویل رو فوری میخوام داده بشه
تحویل سرور چقدر زمان میبرد ؟
من یه رم 8 میخام
منابع اختصاصی سنت اس
ای پی هم نیا دارم...
ماهی 200 گیگ پهنای باند
هزینه های اضافه رو بگید
با تشکر