پاسخ : بهینه سازی قالب و سایت با GTmetrix
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
شما از منطق حرف نزن دوست عزیز ، که نمیدونی منطق با کدوم ط نوشته میشه :)) ( از طرز جواب دادنتون در پست قبلی به این نتیجه رسیدم )
عجـــب ! شما درست میگی ولی تو سایتی که میخوای بهینه کنی از هیچ هدر یا لوگویی نمیخوای استفاده کنی ( بسته به فرمت این مورد ) ؟ همش رو میخوای با css بسازی ؟ که چنین رتبه ای رو کسب کنه ؟
عزیزم بهتره قبل پاسخ دادن یکم اطلاعات خودتون رو در این زمینه بالا ببرید .
دیگه هم این بحث رو ادامه ندید چون بی فرهنگی و بی ادبی شما برای بنده و دیگر دوستان کاملاً محرز شد .
که کاری جز بی احترامی به دیگر کاربران ندارید.
بنده هم در شان خودم نمیبینم که بخوام جواب چنین فرد بی فرهنگی رو بدم .
این پست رو هم جهت اطلاع دوستان دادم.
موفق باشید . ( به امید روزی که به فرهنگ آداب و معاشرت برسید )
یا علــــی
فرهنگ و ادب شما که دو پایی میپری تو بحث مردم رو دیدم.
ضمن این که بی احترامی رو شما با استفاده از "فکر نکنید همه ..." شروع کردید و نشون دادید که همیشه فکر میکردید همه .... فرضتون می کردن!
پس شما در مورد فرهنگ و ادب صحبت نکنید و سعی کنید به همه افرادی که تو محیط تربیتی شما بزرگ شدن یاد بدید شروع یک مکالمه رو مؤدبانه انجام بدن که جواب درست و مؤدبانه بگیرن چون گویا بهتون گوشزد نشده این قضیه!
همه مثل شما نیستن که باهاشون از اول یک مکالمه بد صحبت بشه و لبخند بزنن و خوشحال بشن.مردم شخصیت دارن واسه خودشون!
1- من با اینکه w3total cache را تو وردپرس نصب کردم ولی بازم gtmetrix پیغام میده که: Enable gzip compression
برای فعال کردین gzip compression تو وردپرس چکار دیگه باید بکنم؟
2- تو "Minify CSS" با اینکه همون نسخه بهینه سازی شده خودش رو جایگزین می کنم ولی بازم پیغام میده همون فایل باید بهینه سازی بشه.
3- چطور میشه "Keep-Alive" را فعال کرد؟
دوستان اینجا جاش نیست کل کل کنید همه ما آمدیم اینجا از هم چیز یاد بگیریم
همه شما دست گل هستین