پاسخ : ثبت دامنه .ir هزار تومان ، و دامنه های عمومی بیست هزار تومان . ایران سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zartosht
درود بر شما ، عید بر شما مبارک ،
دوست من این تخفیف بیشتر شبیه یک عیدی هست مثل این میمونه که من از پدر بزرگم انتضار 50 هزار تومان بجای 10 هزار تومان داشته باشم ،
شما میتوانید 1 عدد دامنه .ir یک عدد دامنه .com و یک عدد .net ثبت کنید با هر حساب کاربری،
محدودیتی در اکانت های نیک اعمال نشده و ؛ فقط هر کاربر از هر نوع دامنه یک عدد میتواند ثبت کند .
بنده کاری با عیدی ندارم...
خوب یعنی بنده میتونم چند بار عضو بشم؟؟:39:
پاسخ : ثبت دامنه .ir هزار تومان ، و دامنه های عمومی بیست هزار تومان . ایران سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
یعنی چند nic-handle هم خواهید داشت و دارید؟:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
بله شما میتوانید با مشخصات دوستان خود و به اسم آنها عضو شوید ، اما دقت داشته باشید که اطلاعات باید صحت داشته باشند
سلام
اگر چند بار عضو شویم و اطلاعات هم درست باشد ولی تمام دامین ها با یک هندل ثبت شوند مشکلی پیش میاید؟
بنده 2 دامین خریداری کردم
کمال تشکر رو دارم از تیم ایران سرور :)
من یک دامنه از قبل دارم
میتونم اونو تمدید کنم؟ ای ار هست
درود بر شما عیدتان مبارک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asafnak
سلام
اگر چند بار عضو شویم و اطلاعات هم درست باشد ولی تمام دامین ها با یک هندل ثبت شوند مشکلی پیش میاید؟
این مورد را بررسی نکردیم اما امکانش هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
من یک دامنه از قبل دارم
میتونم اونو تمدید کنم؟ ای ار هست
خیر ، تنها ثبت دامنه شامل تخفیف میباشد.
منم فعلا یه net ثبت کردم.
قالب جدیدتون هم خیلی زیبا و با کلاسه. با پنل کاربری قشنگش. به جرات میتونم بگم بهترین قالب هاستینگیه که دیدم :دی
موفق باشی ایران سرور
بنده یک دامین .ir ثبت کردم ، با تشکر از شما ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
یعنی چند nic-handle هم خواهید داشت و دارید؟:)
یعنی هر دامنه باید یک نیک داشته باشه؟
استارتر عزی عجیبه ، شما میخواید دامنه بفروشید ؟ یا قصد دیگه ای دارین؟؟
اگر ممکنه بنده رو مطلع کنید...