سلام
مدت زیادی هست با افرانت کار میکنم خوب هست.
جدیدا هم با ouriran کار میکنم.دیتاسنتر عالی هست.
و تیم فنی خیلی خوبی هم دارند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
مدت زیادی هست با افرانت کار میکنم خوب هست.
جدیدا هم با ouriran کار میکنم.دیتاسنتر عالی هست.
و تیم فنی خیلی خوبی هم دارند.
ouriran کی شده دیتا سنتر ؟ که پیشنهاد میدن؟
سلام.
من حدوداً یک سالی میشه با ouriranکار می کنم. کیفیت سرویس خیلی خوبه اما دو تا مشکل داره. یکی اینکه پشتیبانی شبانه ندارند و مشکل دوم اینه که نرخ ترافیکشون فوق العاده بالاس. ترابایتی 700 هزارتومن. مشکل ساپورت هم با kvm over ip حل میشه.
پیروز باشید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نظر من رو تبیان هستش
سرور قوی دارن
البته این فقط یه نظر شخصی هست
دنبال دیتا سنتر هستید پارس آنلاین بهتر از جاهای دیگه هست . ouriran هم سرور روم هست نه دیتا سنتر
درود
خب دوست عزیز من یک مقدار اطلاعات دارم که پائین براتون مینویسم که هم برای شما و هم برای باقی دوستان که میخوان در مورد بعضی از دیتاسنترا اطلاعات داشته باشن امیدوارم مفید واقع بشه...
دیتاسنتر افرانت :
دیتاسنتر افرانت یکی از با کیفیت ترین دیتاسنترهای موجود در ایران هستش از نظر امنیت تنها دیتاسنتر دارای مدرک معتبر امنیت هستش واز نظر پورت بسیار عالی و با کیفیت هستن...
اگه میخواید سرور اختصاصی بگیرید قیمتهای مناسب و صد البته سخت افزار وآنتی دیداس و فایر وال قوی دارن... تقریبا میشه گفت وقتی دیداس شبکه هم بخورید روی سرور اختصاصیاشون فقط یک مقدار کوچولو سرعتتون کم میشه و اصلا سرویس دهی قطع نمیشه.پشتیبانی عالی دارن وقتی سرویس بیشتر از 5 دقیقه از دسترس خارج بشه و پینگ نده سریع باهاتون تماس میگیرن حتی ساعت 3 صبح هم باشه تماس میگیرن و اس ام اس میدن و ایمیل میفرستن، در کل این 7-8 ماهی که باهاشون کار کردیم 1 ثانیه هم مشکلی نداشته و کیفیت عالی داشته و همچنین پورت محدودی نداره و براشون مهم نیست که ترافیک چقدر مصرف کنی بر عکس دیتاسنترای دیگه و اینم بگم که تنها دیتاسنتری هستش داخل ایران که ترافیک رومتقارن محاسبه میکنه یعنی مثل باقی دیتاسنترا از هر میزان ترافیکی که میخری ترافیک دانلود و آپلود محاسبه نمیکنن که بره تو پاچتون، تنها عیبی که این دیتاسنتر داره عوض نکردن قطعات هستش که اونم در مقابل این همه کیفیت و راحتی خاطر چیزی نباشه.
دیتاسنتر پارس آنلاین:
تا بحال باهاشون کار نکردیم ولی با توجه به تماسهایی که باهاشون داشتیم برای چند مورد خاص یک سری مشکلاتی که داشتند این بود که آی پی خیلی گرونی ارائه میکردن ترافیک رو اگه مصرفتون بالا باشه 1 به 8 میکنن که به صورت غیر رسمی میکنن تو پاچه ی آدم ولی نسبتا کیفیت پورت خوبی داره و بر عکس افرانت قطعات رو در صورتی که از قبل بذارید توی انبار براتون عوض میکنن..
دیتاسنتر روند تازه (Our Iran ) :
کیفیت و شبکه ی فوق العاده ای داره نسبتا سرعت دانلودی که از خارج میده کمه ولی فوق العاده شبکه ی قوی داره و دیداس واسش اصلا مهم نیست ولی اصلا برای مجازی سازی و کارای عمومی به درد نمیخوره و فقط شرکتها و ارگانهای دولتی یا سایتایی که مصرفشون کمه براشون خوبه...
دیتاسنتر تبیان:
این دیتاسنترم که کلا فقط تیغ میزنن با ترافیک دانلود 1600 تومن و ترافیک آپلودی 400 تومن که ماشاالله خدا خیرشون بده عجب حرکتی زدن دیگه آخر دولتیشه دیگه...
پورت مناسبی دارن و اگه پارتی داشته باشید میتونید هر 100 گیگ رو بدون محاسبه ی 1 به 8 35000 تومان خریداری کنید...
دیگه بقیه که میگن دیتاسنتریم اشتباهه همگی شبکه ی خصوصین برید حالشو ببرید...
سوالی بود در خدمتیم...
ارادتمند شما
هادی امیری
---
" دیتاسنتر روند تازه (Our Iran ) :
کیفیت و شبکه ی فوق العاده ای داره نسبتا سرعت دانلودی که از خارج میده کمه ولی فوق العاده شبکه ی قوی داره و دیداس واسش اصلا مهم نیست ولی اصلا برای مجازی سازی و کارای عمومی به درد نمیخوره و فقط شرکتها و ارگانهای دولتی یا سایتایی که مصرفشون کمه براشون خوبه... "
بلاگفا که جز سایتهای پر بازدید ایران و دنیا محسوب میشه روی سرورهای این شرکت هست (اطلاعات دیگتون هم اینجوری باشه خوبه) :101:. آقا امیری شما بهتره بدونی سرور روم با دیتا سنتر فرق میکنه (جهت اطلاع)